Sunday, December 10, 2023
HemBasketball"Only Beat the Warriors på grund av skada": Raptors Stars "Delusional" Kawhi...

“Only Beat the Warriors på grund av skada”: Raptors Stars “Delusional” Kawhi Leonard-inträde får NBA-fans att klia sig i huvudet

Toronto Raptors vann sitt enda NBA-mästerskap 2019 och en stor ära för det går till Kawhi Leonard. Efter missnöjda relationer med San Antonio Spurs front office kan Leonard ha haft den bästa hämndhistorien i NBA:s historia. Men hans andra Toronto-lagkamrats djärva påstående får fansen att bokstavligen klia sig i huvudet.

Toronto Raptors leddes av Kawhi Leonard det året. Andra spelare som klev upp till tillfället var Pascal Siakam och Kyle Lowry. Men en annan spelare som visade inslag av stjärnpotential var Fred VanVleet.

Laget förlitade sig mer på sina veteraner som Kyle Lowry och Marc Gasol för att hjälpa Kawhi Leonard på offensiven. Pascal Siakam och Fred VanVleet var två unga vapen (24 år vardera), som uppvisade ledaregenskaper.

VanVleet gör intressanta påståenden om Kawhi Leonard

Men nyligen gjorde point guard ett intressant påstående angående det 2018-19 Raptors-truppen. Enligt Fred VanVleet, om Kawhi Leonard hade bestämt sig för att stanna hos Raptors, skulle de ha vunnit ytterligare två NBA-mästerskap, även det i rad.

Och fansen kunde helt enkelt inte tro vad som hävdades av Raptors-spelaren. Ett fan twittrade, “Lugna dig. Slå bara krigarnas orsak till skador. (Laptors fans vet detta) Skulle ha blivit utslagen i andra omgången.”

Här är några fler reaktioner från NBA Twitter:

Lugna dig🤣. Slå bara krigarnas orsak till skador. (Laptors-fans vet detta) Skulle ha blivit utslagen 2:a omgången

— x 𖤐 (@basedfrm) 1 december 2022

förvirrad

— sunda kamp ̶t̶w̶t̶ (@sundastuggle) 1 december 2022

Det där Raptors-teamet var inte ens så bra att prata så här 🤣

— Jace (@BasedJace_) 1 december 2022

De vann för att Klay och KD blev skadade i finalen, låt oss vara ärliga mot oss själva för en gångs skull

— Morten (@Buusofficial) 1 december 2022

helvete nä. De hade extremt tur att ens ha vunnit den, om jag ska vara helt ärlig.
Även om jag förstår, är tur en stor del, det finns bara absolut inget sätt, de skulle ha återvänt till finalen efter det. Inget skit sätt, lmao

— Broder Andrej (@BrotherAndrej) 1 december 2022

Du menar samma Kawhi som inte har spelat i slutspelet sedan den där finalen? Ja, inget sätt lol

— Andrew Weberg (@A_Weberg) 1 december 2022

Även om det är bra att vara optimistisk, kunde fansen helt enkelt inte låta detta flyga eftersom de omedelbart tog tillbaka VanVleets kommentarer.

Fred VanVleet kanske måste redigera sitt uttalande

Om man ser det ur siffror, fanns det bara tre spelare i Toronto Raptors-truppen som lyckades få tvåsiffriga poäng i genomsnitt i årets slutspel. Kawhi Leonard ledde laget med ett snitt på 30,5 PPG.

Han fick lite hjälp av Pascal Siakam som hade 19,0 PPG i snitt, följt av Lowrys 15,0 PPG. VanVleet å andra sidan hade bara i genomsnitt 8,0 PPG.

Golden State Warriors hade å andra sidan fyra spelare med tvåsiffriga poäng i genomsnitt. Och tre av dem hade i snitt över 20 poäng per match. Så om det inte vore för skador på Klay Thompson och Kevin Durant, verkar Raptors chanser att vinna den serien utan tvekan mindre sannolika om dessa skador inte hade inträffat.

Vad tycker du om Fred VanVleets kommentarer? Tror du att Raptors kunde ha vunnit den finalserien även om Warriors inte drabbats av skador? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär