Friday, December 8, 2023
HemNASCAR"..Only a Dream" - Dumfounded Dale Earnhardt Jr medger stort racinggenombrott "Känns...

“..Only a Dream” – Dumfounded Dale Earnhardt Jr medger stort racinggenombrott “Känns inte ens på riktigt”

Dale Earnhardt Jr och hans bidrag har varit avgörande i restaureringen av en förfallen bana. Nu kommer samma bana att vara värd för All-Star Race nästa år, efter att ha spenderat nästan tre decennier utanför kalendern. Efter allt som gick delade Junior nyligen en video av det nästan avslutade renoveringsarbetet av banan och konstaterade att inget av detta kändes verkligt.

Junior uppgav, ”Det här känns fortfarande inte riktigt. Det känns till och med som om Late Model Stock @CARSTour-loppet i år bara var en dröm. Kan inte vänta…”

Earnhardt Jr var en av nyckelpersonerna bakom återupplivandet av den ikoniska North Wilkesboro Speedway. Han fortsatte till och med att vara värd för en bilracing av sen modell på den ikoniska banan. Även efter allt detta förblir Earnhardt Jr. förvånad och i misstro att de lyckades med något sådant.

Det här känns fortfarande inte riktigt. Känns till och med som Late Model Stock @CARSTour loppet i år var bara en dröm. Kan inte vänta…. https://t.co/pMgc73hB0K

— Dale Earnhardt Jr. (@DaleJr) 29 november 2022

Med biljetter som är planerade att säljas till allmänheten den 2 november, kommer det tre dagar långa All-Star Race på North Wilkesboro säkerligen att locka många NASCAR-trogna.

NASCAR-fans reagerar på Dale Earnhardt Jrs tweet

Fansen körde rakt ner för minnesbanan när de mindes det förflutna och NASCARs racingrötter. De uppskattade Dale Earnhardt Jrs ansträngningar för att få igång denna korta bana igen. Eftersom det var han som fick det hela att hända, föreslog vissa till och med att Junior skulle springa i All-Star Race.

Fansen sa,

Riktigt gräsrotsracing när allt var enkelt, roligt och inte så många regler.

— Sharon Jones (@SharonJ07944870) 30 november 2022

Det är MYCKET vägen jag tog för att komma till min plats mellan 1 och 2 för @CARSTour tävling i sommar!

— Scott Slatton (@scottslatton) 29 november 2022

@DaleJr du borde tävla i All Star https://t.co/KWfr8fwtDb var den som väckte banan till liv igen bara för att du förtjänar att vara där och tävla 🏁

— Chris (@chrisraptors420) 30 november 2022

Bob Bahre & Bruton Smith måste välta i sina gravar.

— J.Cole V. (@srorriMhtiWenoD) 29 november 2022

När är sista gången @NASCAR har nått tillbaka till sina rötter så här hårt? Kan inte komma på någonting.

— Matt (@mattjl87) 29 november 2022

Att NASCAR återvänder till sina rötter och tillbaka till korta banor är något som fansen verkligen skulle uppskatta. Med tiden, sedan återupplivandet av North Wilkesboro, har många också frågat Earnhardt Jr om han kan återuppliva några andra en gång vidsträckta men nu nästan tappade spåret och väcka dem till liv igen. Även om NASCAR inte väljer att återvända till ett så historiskt spår, finns det säkert en hel del andra serier runt omkring som skulle kunna använda sig av ett sådant initiativ. Dessutom, om NASCAR vill dra nytta av detta, kan det behöva leta efter fler sätt att få tillbaka sina gamla fans, som väckt sporten till liv under de senaste decennierna.

RELATED ARTICLES

Mest populär