Wednesday, February 1, 2023
HemMMA"One Dude Cried" - Jan Blachowicz skjuter tillbaka efter att ha sagt...

“One Dude Cried” – Jan Blachowicz skjuter tillbaka efter att ha sagt till Joe Rogan att ge bältet till Magomed Ankalaev på UFC 282

Jan Blachowicz var nyligen inblandad i en mycket tät kamp med Magomed Ankalaev. Till en början tyckte Blachowicz att matchen som slutade oavgjort borde ha vunnits av Magomed Ankalaev. Han fortsatte till och med att peka sin hand mot ryssen under deklarationen av resultatet. Blachowicz har dock något annat att säga om matchens resultat när han tog sig an Twitter. Fightern har gått emot vad alla trodde.

Jan Blachowicz ställde upp på UFC 282 huvudevenemang mot Magomed Ankalaev. Båda kämparna såg sin hand höjas i ett sällsynt delat drag.

Jan Blachowicz tycker att oavgjort är en rättvis dom i motsats till Joe Rogan

Under oktagonintervjun efter matchen svarade Jan Blachowicz Joe Rogan att han behövde titta på kampen för att ge sin åsikt. Han sa dock att han inte vann kampen och trodde inte heller att han förlorade.

Jan Blachowicz sa i en tweet, “Låt mig upprepa något. För det första – jag tycker ärligt talat inte att kampen var hemsk alls. För det andra – jag känner inte att jag har vunnit men inte heller att jag förlorade. Oavgjort var rättvist.”

Slutresultat – En kille grät och pratade om sina förmodade skador, en annan kille visade att ära kan upprätthållas och fortfarande upprätthålls i det här spelet. Jag är glad att fansen ser det och uppskattar det för vad det är.

— Jan Blachowicz (@JanBlachowicz) 12 december 2022

Blachowicz lade till ännu en tweet, “Slutresultat – En kille grät och pratade om sina förmodade skador, en annan kille visade att ära kan upprätthållas och fortfarande upprätthålls i det här spelet. Jag är glad att fansen ser det och uppskattar det för vad det är.”

Joe Rogan kanske inte helt håller med om “The Polish Powerhouses uttalande”. Enligt Rogan borde Magomed Ankalaev vara den enda fightern som får sin hand upphöjd i slutet av kampen.

Vad händer härnäst för Jan Blachowicz?

Helst kommer “The Polish Powerhouse” att försöka få en chans på titeln härnäst. Han har dock skjutits tillbaka i kö för en titelskjutning eftersom Dana nyligen har meddelat att han kommer att få Texeira och Hill att möta varandra om UFC-titeln i lätt tungvikt på UFC 283 i Brasilien.

Läs mer: Efter den kontroversiella dragningen av Jan Blachowicz och Magomed Ankalaev tillkännager Dana White titelkamp mellan nya utmanare

Blachowicz har bara ett par titelskott kvar i sig när han närmar sig 40 års ålder. Därefter ska han sikta på vad han än har kvar i tanken och gå med alla kanoner för att göra sin talan om titelmatchen.

Vad tycker du om huvudevenemanget i UFC 282? Vill du se en revansch av Blachowicz och Ankalaev?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär