Saturday, January 28, 2023
HemBaseballOmstridd MLB Legend hånar 2022 World Series-tvåan Philadelphia Phillies i en kryptisk...

Omstridd MLB Legend hånar 2022 World Series-tvåan Philadelphia Phillies i en kryptisk tweet

Philadelphia Phillies stod som tvåa i World Series 2022. Att ta sig till toppen var inte lätt för laget, men de gjorde det med varje uns av uthållighet de hade. Årets playoffplats för Phillies var viktig för dem eftersom det var deras första sedan säsongen 2011.

En före detta MLB-stjärna har dock en annan åsikt om detsamma. Även om det har gått över en månad sedan World Series, tvekade inte den omtvistade MLB-legenden att ta ett gipp på Phillies.

Nyligen kvalificerade även Philadelphia Eagles, ett NFL-lag, till eftersäsongen i år. Och MLB-legendaren Lenny Dykstra valde att håna Phillies för sättet de gick in i eftersäsongen. Det gjorde han genom att jämföra Philadelphias fotbollslags inträde i slutspelet.

Vad sa MLB-veteranen om Philadelphia Phillies?

Philadelphia Eagles vann 12 av 13 i vecka 14 av NFL-säsongen. När de gjorde det tog de sin rättmätiga plats i slutspelet genom att vinna över New York Giants. Eagles hade ett enkelt inträde i slutspelet jämfört med Phillies inträde.

Men Dykstra valde att göra narr av laget han spelade för den sista säsongen av karriären. I sin tweet säger han skrev“Grattis till Philadelphia @Eagles för att ha 12-1 och kvalificerat sig för eftersäsongen (lite mer övertygande än @Phillies gjorde det).”

Grattis till Philadelphia @Eagles på att ha 12-1 och kvalificerat sig till eftersäsongen (lite mer övertygande än @Phillies gjorde så). pic.twitter.com/hFBh1GJhIP

— Lenny Dykstra (@LennyDykstra) 11 december 2022

Inte att förglömma, under sina åtta år med Phillies har den omtvistade veteranen lett laget till World Series en gång och hjälpt dem att vinna NL-vimpeln efter ett decennium 1993.

Hur är Phillies hånare en omtvistad legend?

Lenny Dykstra var ett av de 89 namnen som dök upp på Mitchells rapport om spelare som testades positivt för att ha tagit steroider. På grund av detta anses varje prestation som han uppnådde i sin karriär nu vara fläckad.

Bortsett från vad han gjorde i spelet för att göra hans spel bättre, fanns det flera stämningar mot honom. På grund av dessa rättegångar stannade den en gång vinnaren av World Series runt kontroverser under lång tid.

Med tanke på hans karriär som basebollspelare, tycker du att det var rätt av honom att håna Phillies på det här sättet? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär