Saturday, January 28, 2023
HemNews"Omkring 35 yards utanför den slutzonen": Tom Bradys senaste strider fick Rob...

“Omkring 35 yards utanför den slutzonen”: Tom Bradys senaste strider fick Rob Gronkowski att fundera på att inte gå i pension och han har ett tankeväckande svar

Det står utan tvekan att Tom Brady inte har det bästa året. Deras senaste försök att erövra 49ers har misslyckats. Franchisen står på toppen av divisionen, men dess kamp är synlig. Rob Gronkowski, TB12:s bästa vän, och före detta NFL-tight end talade ut om sina oenigheter. Han diskuterade också om han skulle återvända för att rädda Buccaneers.

Under den senaste upplagan av USA TODAY Sports ‘Sports Seriously’ satt Mackenzie Salmon med Rob Gronkowski och pratade om Tom Brady. De öppnade sig för en legion av ämnen. Men Gronk pratade om sina kamper den här säsongen och om han skulle återvända för att bli räddare för den röda zonen.

Skulle Gronk vara Bucs Messias?

Rob Gronkowski nämnde, “Ja. Det är definitivt en tanke i mitt huvud. Jag menar, jag känner definitivt att jag definitivt skulle kunna hjälpa till mer i den röda zonen. Cirka 35 yards plus utanför den målzonen. Jag skulle definitivt kunna ge en moralisk boost just där, men jag spelar bara inte. Så du kan inte. Det är inte en möjlighet, men jag gillar bara att prata skräp med mina vänner som, “Åh, om jag fortfarande var där ute, skulle de vara obesegrade, som om de skulle ha vunnit den matchen.”

“Som när jag spelar mot mina vänners lag och sånt, börjar jag vara som ett fan och bara prata skräp för det är vad du gör när du inte spelar. Du beter dig som om du skulle vara där ute och du skulle dominera. Även om, ja. Det är mycket svårare än vad det är än att bara prata skräp”, tillade han.

DYK DYPARE

Rob Gronkowski funderade också på att jobba tillsammans med Brady på Fox Sports och såg glad ut att samarbeta med honom när han var utanför planen. Trots det skulle det vara en rolig duo att se på TV.

Rob Gronkowski ger Tom Brady ett förslag för hans nästa strävan

Tom Brady har föreslog att han inte kommer att tänka på pension i framtiden. Däremot finns det vilda möjligheter när han väl rör på fri handling. Han kunde gå med i en annan franchise eller aktivera sig själv som medlem av Fox Sports-teamet. Rob Gronkowski kom också med ett förslag till sin bästa vän.

Rob Gronkowski: Tom Bradys bästa alternativ för 2023 kan vara att gå med mig på Fox. https://t.co/Kgj9zjkhnK

— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) 13 december 2022

Under sitt framträdande i Sports Seriously föreslog Gronk att Bradys bästa tillvägagångssätt efter NFL-säsongen 2022 skulle vara att gå i pension. Det före detta NFL skulle gärna arbeta med TB12 på Fox än att se GOAT återvända för ytterligare en säsong.

Det ser ut som att Gronkowski lagar något för att få Brady att gå med honom på Fox. Kommer det att hända? Det är föremål för vittnesbörd.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär