Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"OMG mamma": Arnold Schwarzeneggers ex-fru generade dotter med hennes ärliga erkännande av...

“OMG mamma”: Arnold Schwarzeneggers ex-fru generade dotter med hennes ärliga erkännande av Brad Pitt och Leonardo DiCaprio 2020

Kroppsbyggaren som blev skådespelare Arnold Schwarzenegger är en av de mest kända personligheterna i USA. Schwarzenegger kom in i rampljuset efter sin enorma framgång inom bodybuilding. Noterbart är att “The Austrian Oak” är sju gånger Mr. Olympia-mästare och har även vunnit flera andra bodybuilding-priser.

Efter bodybuilding gjorde Schwarzenegger det stort i Hollywood-branschen. Han är vida känd för sin roll i storfilmen “Terminator”. Schwarzeneggers ex-fru Maria Shriver hade en gång avslöjat sina Hollywood-förälskelser och överraskande nog var Arnold inte en av dem. Avslöjandet gjorde dock att deras dotter blev generad på sociala medier.

Vem är Maria Shrivers star crush?

Shriver är en amerikansk journalist, författare och elitmedlem i familjen Kennedy. Hon är också den tidigare första damen i Kalifornien. Schwarzenegger och Shriver gifte sig 1986 och skildes senare lagligt 2021.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Maria Shriver (@mariashriver)

2020, under Covid-19-pandemin, sattes Shriver i karantän i sitt hem i Brentwood. Den berömda journalisten verkade ha sett filmen – Once Upon a Time in Hollywood. Hon postade sedan ett meme med filmrollerna Brad Pitt och Leonardo DiCaprio som hade en bildtext: “De kom för att hämta mig, men jag var stark och jag sa till dem att jag stannar hemma.”

Shriver var dock inte så stark trots allt som hon skrev i sitt inläggs bildtext: “Min vän Nadine skickade det här till mig med frågan: ‘Vad skulle du göra?’ Jag menar, kom igen, måste du fråga?! Jag skulle gå så fort jag kunde! Du?”

Dottern Katherine Schwarzenegger blev förvirrad efter att ha läst sin mammas inlägg. Hon kommenterade, “Omg mamma.” Men Shriver var på ett fånigt humör och svarade på sin dotters kommentar. “Nu vet du vad du ska ge mig på mors dag!!” skrev Shriver.

Till skillnad från Katherine fann många att Shrivers inlägg var relaterbart och höll med den tidigare första damen i Kalifornien. Shriver menade det dock som ett skämt och vädjade också till sina följare att följa covid-riktlinjerna med en hashtag #stayhomestaysafe

Arnold Schwarzenegger och Maria Shrivers relationshistoria

Schwarzenegger och Shriver hade träffat varandra under kroppsbyggarens tidiga skådespelardagar. Efter många år av på-och-av-dejting friade Schwarzenegger äntligen Shriver för äktenskap 1985.

Ett år senare gifte sig de två, och den legendariske kroppsbyggaren blev också en del av Kennedy-familjen. Även efter flera rykten om att Schwarzenegger var otrogen mot sin fru med andra kvinnor hade paret ett stadigt förhållande. Men 2011, efter att Schwarzeneggers affär med hushållerskan bröt ut, ansökte Shriver om skilsmässa och skildes åt.

Paret skilde sig slutligen 2021. Schwarzenegger och Shriver fick fyra barn tillsammans, och kroppsbyggaren har också ett femte barn – Joseph från sin affär med Mildred Baena.

RELATED ARTICLES

Mest populär