Wednesday, December 6, 2023
HemBoxing"Om vi ​​båda...": Deontay Wilder avslöjar det enda tillståndet som hotar hans...

“Om vi ​​båda…”: Deontay Wilder avslöjar det enda tillståndet som hotar hans eventuella kamp mot Anthony Joshua

Deontay Wilder och Anthony Joshua kan äntligen lägga all förväntan och spekulation i ro genom att kliva in i ringen tillsammans. Joshua och Wilder kommer att dela rampljuset i Saudiarabien den 23 december. Joshua kommer att ta sig an Otto Wallin och Wilder kommer att slåss Joseph Parker på samma räkning.

Fansen hade trott att decemberkampen var det närmaste de skulle få som ett alternativ till att de två tungviktarna möttes direkt. Wilder har dock avslöjat att han är i samtal med Eddie Hearn, Joshuas promotor, om att göra en match mellan de två möjliga. Det finns bara ett tillstånd som hotar det.

Möter Deontay Wilder äntligen Anthony Joshua nästa år?

Wilder hade tidigare hävdat att Joshua förnekade ett slagsmål även efter att Wilder gick med på en affär på 50 miljoner dollar. Enligt Wilder var allt tack vare Joshuas team. Nu, efter att ha pratat med Hearn om en potentiell match, verkar han lite mer optimistisk. När de två kommer ner i Riyadh är det absolut nödvändigt att de diskuterar en sådan möjlighet med sin ministerium först.

“Men Eddie sa att han pratade med hans excellens – Hearn sa till mig om vi båda vinner, kommer kampen att fortsätta. Så jag ser fram emot att äntligen få Joshua i ringen. Vinn, förlora eller oavgjort, det här är vad det handlar om”, sa Wilder till 78SportsTV.

Utsikten att Joshua och Wilder äntligen kliver in i ringen tillsammans är lockande spännande. Det beror på deras potentiella segrar i Riyadh i slutet av året. Båda fighters måste erövra sina kommande matcher för att kunna möta varandra.

Suset kring de tidigare världsmästarna som möttes 2024 tar fart, med båda fighterna bara en seger ifrån att göra den mycket efterlängtade matchupen till verklighet.

Deontay Wilders nästa milstolpe

Wilder har uppnått många milstolpar. Men utsikterna att hålla alla fyra stora titlarna är det som spännande honom inför framtiden. Det första steget mot detta mål innebär att säkra segern i Saudiarabien. Detta följs av en strategisk plan för att upprätthålla aktiviteten och positionera sig för världstitlar.

Är du också sugen på att se de två bestarna slåss? Det vet vi att vi är. Tror du att duon kommer att kunna uppfylla villkoret för att göra matchen möjlig? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär