Friday, December 8, 2023
HemeSportsOm Rockstar Games gör detta för GTA 6 Online, kommer det att...

Om Rockstar Games gör detta för GTA 6 Online, kommer det att vara det djärvaste draget

GTA 6 har skakat internet så mycket att fansen inte vill höra något annat längre. De brydde sig inte ens om det när någon föreslog att en DLC för GTA Online skulle komma i december. De gillar inte att Rockstar Games pratar om något annat när GTA 6 ska vara prioritet.

Men GTA Online är deras prioritet, och de har en stadig gemenskap av människor som har spelat det här spelet från det att det lanserades. Och så undrar man: vad händer med GTA Online när GTA 6 har lanserats? Skulle det bara läggas ner, eller har Rockstar Games en plan?

Rockstar Games kan göra något mycket riskabelt men ändå uppfinningsrikt med GTA 6 och Online

GTA Online kan vara ett av de mest fullsatta onlinespelen nuförtiden. Det här är ingen stor sak; Vad som är en stor sak är dock att det har varit så här sedan lanseringen tillbaka 2013. Det här spelet fungerar som spelarens ultimata Grand Theft Auto-fantasi. Att köpa hus, bilar, båtar, leka med vänner, jaga, göra rov, göra uppdrag, köpa företag – allt är möjligt i det här spelet. Det skulle inte vara en överdrift om vi säger att många spelare har investerat tusentals timmar i den här titeln, vilket skulle innebära att de skulle få svårt att gå vidare när den stängs.

Nästa GTA Online DLC förväntas släppas tisdagen den 12 december.

Trots att en GTA 6-trailer är vid horisonten kommer Rockstar fortfarande att fortsätta att uppdatera spelet. pic.twitter.com/k7brcwvRMi

— Gaming Detective (@that1detectiv3) 9 november 2023

Men kanske, bara kanske, Rockstar Games skulle göra något intressant. Kanske skulle de introducera en ny version av GTA Online med 6. De kunde till och med tillåta spelare att byta till det spelet, flytta sina räddningar, sina framsteg och allt annat de har. Eller om de inte vill riskera att någon slår sönder ett spel med så mycket rikedom, kan de erbjuda spelare en summa pengar i spelet för att gå vidare och börja om på nytt i GTA 6 Online. Det är ett mycket bättre förslag än ett för sådana stora fans att bara börja om.

Läs mer: Efter ett officiellt trailermeddelande ser Gta 6 ut att bryta 500 miljoner försäljningsmilstolpar för Rockstar vid release men bara om …

Om de gjorde detta skulle det inte vara en helt originell idé, men det skulle vara lite spännande. Det skulle visa GTA Online-spelare att Rockstar Games förstår deras engagemang för deras populära titel.

Det är dock ingen lätt sak att göra.

Även om utsikterna att bara gå över till en ny version av GTA Online kan vara spännande, kan det visa sig vara lite svårare för utvecklarna. Om man ska tro rykten är RAGE-motorn en helt ny best, så vem vet om nästa iteration av GTA Online ens kommer att lanseras med GTA 6? Kanske skulle Rockstar besluta sig för att lansera det som ett separat spel?

Och för det andra, hur orättvist skulle det vara mot nya spelare om någon bara dyker upp med så mycket rikedom och börjar visa upp sig? Det är inte bra för spelarna eller utvecklarna; det förstör liksom det roliga med att börja om. Men låt oss hoppas att Rockstar tar reda på det, för om de får den här migreringen rätt kommer de att vinna nya spelare och behålla gamla fans.

Inlägget If Rockstar Games Does This for GTA 6 Online, It Will Be the Boldest Move dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär