Wednesday, February 21, 2024
HemCody Rhodes"Om jag inte gick in som klack ...": Dwayne Johnsons intervju 2014...

“Om jag inte gick in som klack …”: Dwayne Johnsons intervju 2014 avslöjar att han planerade Roman Reigns WrestleMania 40-matchen långt i förväg

WWE-universumet har krävt en Roman Reigns-Dwayne Johnson-fejd under mycket lång tid. Dessa krav började uppstå när Reigns tog på sig namnet The Tribal Chief och samlade sin familjs stöd för att ägna sig åt skändliga handlingar. Men nu när en Rock vs Reigns-match äntligen är här, är det ingen som vill ha det. Nyligen vände Dwayne Johnson klack på WrestleMania 40-tävlingen. Ett nytt inlägg på sociala medier visade upp ett 10 år gammalt klipp där Dwayne Johnson gjorde en kuslig förutsägelse.

Wrestlinggemenskapen trodde inte på det faktum att The Rock hade skapat sin inkludering i en potentiell Cody Rhodes vs Roman Reigns-fejd i hans försök att vända klack. Det är tills detta återuppstått klipp föreslog något annat.

När ingen kunde känna lukten av vad The Rock lagade

Den nuvarande situationen där Cody Rhodes vann Royal Rumble för att utmana Roman Reigns resulterade i en smäll av The People’s Champ. I dagens WrestleMania 40 kickoff-show tog Rhodes skott mot Reigns och sa att om The Rocks farfar var här skulle han skämmas för honom. Till detta slog Johnson Rhodes omedelbart, och vände därför hälen. Nu, ett Instagram-inlägg av Chris Van Vliet som postades för några timmar sedan har Dwayne Johnson pratat om ämnet 2014. På rullen frågade Chris Van Viletcan honom om att gå emot Roman Reigns då på WrestleMania 31. Till vilket The Rock svarade, “Jag vet inte om den matchen är vettig nu.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chris Van Vliet (@chrisvanvliet)

The Rock fortsatte, “Han är inte den översta hälen just nu så du skulle titta på det om jag inte gick in som en klack och han var ett babyface och jag menar det finns mycket.” Intervjuaren sa att Hollywood-stjärnan inte kunde ta på sig en klackroll på grund av hans enorma popularitet. Men han stängdes omedelbart av The Rock, som lekfullt sa: “Säg inte vad jag kan och inte kan vara.”

Det verkar oavsett vad Rhodes eller Triple H hade i åtanke, Johnson var redan år före dem.

När den här intervjun kom ut kunde ingen känna lukten av vad The Rock lagade. Speciellt hur han väntade på det rätta ögonblicket, trots att Reigns varit på toppen i mer än 1257 dagar nu. Nu har The Rock alla pjäser i rätt position och har gjort sitt drag.

När Reigns och Johnson nu potentiellt går samman finns det flera lockande scenarier för hur WrestleMania 40 utvecklas. Ändå, vad tycker du om att The Rock förutspådde hans hälvändning för länge sedan? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Inlägget “Unless I Went In as Heel…”: Dwayne Johnsons intervju 2014 avslöjar att han planerade Roman Reigns WrestleMania 40 Match Well in Advance dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär