Tuesday, February 27, 2024
HemSoccer"Om jag hade varit som Cristiano, skulle jag ha bränt mig själv"...

“Om jag hade varit som Cristiano, skulle jag ha bränt mig själv” – Eden Hazard om Cristiano Ronaldos mentalitet

Det finns inte många fotbollsstjärnor som har behållit sina höga nivåer vid 38 års ålder som Cristiano Ronaldo. Men för detta har Al Nassr-stjärnan gjort uppoffringar av olika saker i sin spelarkarriär. Men vad gäller Eden Hazard så gjorde belgaren klart att han skulle ha bränt sig själv, om han försökte spela som den portugisiska forwarden.

Trots förändringen under decennier, pensioneringar och generationer förblir den legendariske forwarden i toppen. Det här är ambitionsnivåer, den femfaldiga Ballon d’Or har vidhållit för att stänga av varje utmaning som har kommit till honom.

Att spela som Cristiano Ronaldo är inte allas kopp te

Det har funnits flera tillfällen då de nya Real Madrid-värvningarna har tagit namnet Cristiano efter att ha blivit tillfrågade vems framgång de skulle vilja replikera. Det är dock bara några som har kunnat inkludera samma nivåer. Medan resten av dem har gått vidare från klubben. En av dem är den tidigare Los Blancos-stjärnan Eden Hazard. Den före detta belgaren fick nyligen frågan om han skulle ha älskat sin mentalitet att vara som Cristiano Ronaldo.

Han svarade: “Nej. Det skulle inte ha varit jag. Efter träning, fördjupa dig en timme i det kalla badet, nej. Lämna mig ifred, med mina vänner, låt oss gå hem, spela kort och ta en öl. Jag leker i två timmar med mina barn i trädgården. Det var mitt tillfrisknande. Om jag hade varit som Cristiano hade jag själv blivit bränd.”

(Mer att följa…)

Inlägget “Om jag hade varit som Cristiano, skulle jag ha bränt mig”- Eden Hazard om Cristiano Ronaldos mentalitet dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär