Friday, February 3, 2023
HemBodybuilding"Om Arnold skulle ha haft ett skägg på scenen ...": Ett främmande...

“Om Arnold skulle ha haft ett skägg på scenen …”: Ett främmande förhållande mellan kroppsbyggare och skägg avslöjades av Phil Heath 2017

Sjufaldiga Mr.Olympia Phil Heath är en av få kroppsbyggare som kvitterade sina titlar med legenden Arnold Schwarzenegger. Heath knep en rad segrar för sig själv från 2011 till 2017. Kroppsbyggaren upprätthöll en klassisk ren rakning under sitt deltagande. Men Heath föreställde sig en gång att han vann med en skäggig look på scenen 2017.

Phil Heath avstod från att delta i Mr.Olympia efter 2020. Han kommer dock att dyka upp som färgkommentator i den kommande tävlingen. Dessutom har Heath ännu inte meddelat att han går i pension. Det är svårt att förutse det eftersom han fortfarande behåller sin konkurrenskraftiga fysik.

Phil Heath föreställde sig en gång att han hade skägg

De flesta kroppsbyggare har behållit ett rent utseende när de har deltagit i kroppsbyggartävlingar och det har även Phil Heath gjort. Efter att ha vunnit sin sjunde Mr.Olympia-titel 2017 fick Heath frågan om att vara en skäggig tävlande. Till en början motiverade Heath sig själv med att han inte har tillräckligt med skägg för att underhålla det. Han sa i en Q&A-session med Gifted Channel.

Hur mycket jag än skulle vilja ha det här skägget så kommer jag förmodligen inte att göra det. Jag försöker tro att den sista personen faktiskt hade skägg. Se, om Arnold hade haft skägg på scenen så hade jag gjort det. Om Lee Haney skulle ha haft skägg på scenen hade jag förmodligen gjort det.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Phil Heath (@philheath)

Heath gjorde en hypotetisk studie på de legendariska kroppsbyggarna som kunde ha vunnit i ett skägg, och efter dem skulle han också ha burit skägg. Han var dock inte helt övertygad om skägget såg bra ut på honom. Heath förklarade vidare:

“Så jag antar att jag kan vara den första, men jag vet inte om det ser bra ut. Plus att jag förmodligen behöver lite frisyr, som en del bara för män eftersom jag fick mycket vitt på den här sidan och lite på den här sidan, så jag kan inte ha mig själv på CBS Sports, man. Ser lite äldre ut än vad jag är. Jag är bara 36”,

För att få fansen att gissa tillade han i slutet:

Men som jag sa, man vet ju aldrig, eller hur?

DYK DYPARE

Tja, det är knepigt att förutse Heaths comeback i Mr.Olympia och att vinna skägget samtidigt. Allt vi vet är att han inte deltar i den kommande tävlingen.

Varför slutade Heath att tävla efter 2020?

Phil Heaths segerserie slutade 2018 när han förlorade mot Shawn Roden. Efter 2017 genomgick han en svår bråckoperation. Det påverkade hans prestation både 2018 och 2020.

År 2021 drabbades Heath av covid-19 på grund av vilket han tappade vikt och muskler avsevärt. Även om hans återkomst inte har cirkulerat i nyheterna, spekulerar fansen att han förmodligen tar mer tid att bygga upp en starkare och tävlingsvärd fysik. Vad tror du?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär