Tuesday, February 27, 2024
HemNFLOlympisk gymnast Jordan Chiles hejar på texanernas slagna seger över Broncos i...

Olympisk gymnast Jordan Chiles hejar på texanernas slagna seger över Broncos i spännande NFL-showdown

Gymnastikdrottningen Simone Biles har gjort vågor den senaste tiden för sitt framträdande på Lambeau Field. Medan Biles stödjande make Jonathan Owens har tagit bort en hel del uppmärksamhet, har ytterligare en gymnast också skapat rubriker med hennes ständiga jubel och applåder för Texans. Hon är ingen mindre än Jordan Chiles, en bästis av Biles.

Amerikas favoritvideo idag

Gymnasten har kontinuerligt visat sin affinitet för NFL-världen. Nu är Chiles tillbaka med sitt stöd. Ett nytt inlägg på sociala medier lyfte nyligen fram att Chiles deltog i matchen samtidigt som de firade resultatet av den precis som alla andra fans.

Jordan Chiles återupplivar sin kärlek till texanerna

Nyligen den 4 december tog Chiles till sitt Instagram-konto och lade till en känsla av berättelser till sitt konto. Började med en selfie i bilen iförd bruna glasögon i kombination med stilren slitage och tände elden. Därefter lade hon till flera bilder och klipp från matchen som visade Houston Texans. Hon skrev den första berättelsen, “Låt oss gå @Houstantextas.” Hon presenterade också ett inlägg från Houston Texans konto med texten “@jordanchiles & squad drog upp till @modelousa H-Town Suite.” och publiceras i en annan berättelse.

I en annan bildtext firade hon texanernas vinst och sa: “Yay, yay! Texaner med vinsten!!” Listan slutar inte här. Chiles fortsatte att dela ögonblick från matchen, vilket framhävde framgången med den första decembermatchen. Det är inte första gången hon backar NFL-laget. Hennes stöd verkar ha gett resultat då texanerna säkrade en dunderseger i matchen.

Ännu en söndag, ännu en seger

Den 3 december visade sig vara fruktbar för laget Houston Texans, ledd av huvudtränaren DeMeco Ryans. De stod rättvist inför en avgörande matchup mot Denver Broncos på NRG Stadium. Texanerna behövde en seger för att behålla sitt rekord över 0,500 och siktade på att överglänsa sina rivaler i AFC South, Jacksonville Jaguars och Indianapolis Colts.

“Freeze Your B*ns Off”: Simone Biles hälsoskräm skrattade av i värmen för Green Bay vs Chiefs Showdown i en rolig uppdatering

I ett nagelbitande möte säkrade de en hård seger med 22-17, med rookiesensationen CJ Stroud som levererade en imponerande prestation. Stroud, som slutförde 16 av 27 passningar på 274 yards och en touchdown, visade upp hans växande skicklighet.

Noterbart, Nico Collins dök upp som Strouds primära mål, samlade nio mottagningar för 191 yards och bidrog med en avgörande poäng. Collins fantastiska prestation gav en snabb uppsving för texanerna, som stod inför bakslaget att förlora stjärnrookien Tank Dell till en skada under första halvlek. Vinsten vände dock upp och ner och gjorde vågor i sportvärlden.

RELATED ARTICLES

Mest populär