Sunday, December 10, 2023
HemOlympicsOlympic Sensation Jade Carey kanaliserar Inner Cow Girl i en speciell Rodeo-uppdatering

Olympic Sensation Jade Carey kanaliserar Inner Cow Girl i en speciell Rodeo-uppdatering

Jade Carey, en stigande stjärna inom gymnastik, pratas om i media. Under den senaste tidens utveckling har hon orsakat krusningar i gymnastikgemenskapen. Vidunderbarnet på 23 ryktas ha en chans att väljas ut för deltagande i Paris-OS 2024. Hennes prestationer inkluderar en guldmedalj i golvträning vid OS 2020 och två silvermedaljer 2017 och 2022.

I de senaste nyheterna har den olympiska guldmedaljören som specialiserat sig på golv- och voltövningar antytt att hon kan komma att bli uttagen till OS i Paris 2024. Med utbildning från Oregon State University förväntas hon delta i 2023 års amerikanska mästerskap, som kommer att fungera som kval till OS 2024. I en ny video såg fansen hur hon utförde något unikt.

Jades innovativa träning innehåller en dans in i okända gymnastiska världar

Jade, som är en av de mest inspirerande idrottarna, förbereder sig för OS 2024. Hennes rigorösa utbildning kan vara en av de faktorer som har gett människorna runt henne skäl nog att tro på hennes kvalifikationer. Utrustad med högt självförtroende tränar hon 6–8 timmar per dag 6 dagar i veckan och tar bara en ledig dag.

https://www.instagram.com/stories/jadecarey/3233106242329454660/

Att ta en ledig dag är lika viktigt som att träna, vilket Jade förstår mycket väl. Med träningsgrunderna och perfektion av vanliga rutiner är det också avgörande för idrottare att prova nya saker för att få nya upplevelser. I en story som hon publicerade idag på sin Instagram syns hon göra en form av gymnastik som skiljer sig från hennes vanliga rutin.

På ett gym ses hon i en gymnasts outfit, utföra en sorts uppvärmning. Hon ses utföra den som en dans och i synk med alla andra. Medan de uppträder är deras bakgrundsmusik av ett Rodeo-tema, och i sin berättelse har hon textat ett klistermärke på en cowboyhatt med ordet “Howdy” skrivet under. De rör sig medan de klappar händerna i vad som verkar vara en uppvärmning, som ser ut som en dans.

Jades ledarskap och coachande ambitioner för att inspirera gymnastikvärlden

I videon ses Jade utföra en gruppaktivitet och leda många gymnaster med henne. Att hon gör detta vid en tidpunkt då hon har mycket viktiga kommande kvalifikationer visar på omfattningen av hennes vilja att inspirera blivande gymnaster. Hennes intresse för att coacha efter att hon går i pension är djupt förknippat med denna känsla. Att hon visar hur mycket hon bryr sig om sina gymnaster visar att hennes ande är redo att träna, och hennes glada personlighet bidrar till det.

Efter att ha tillkännagivit tävlan om Swiss Cup, släpper den amerikanska olympiska stjärnan Jade Carey ännu en överraskning för sina 3 110 00 fans

Gymnastikstjärnan Jade Carey har antytt att hon kan prova på OS 2024 i Paris. Hennes innovativa träningstekniker och engagemang har hjälpt henne att bygga ett utmärkt resultat som borde ge henne en guldmedalj vid OS 2020. Jade motiverar inte bara genom att reta sina olika rutiner på sociala medier i väntan på kommande evenemang, utan tipsar också om ett potentiellt tränarjobb genom att visa en önskan att leda och hjälpa sina medgymnaster.

RELATED ARTICLES

Mest populär