Monday, February 26, 2024
HemAlyona ShchennikovaOlivia Dunne följer drömdejten med Paul Skenes med ännu en söt men...

Olivia Dunne följer drömdejten med Paul Skenes med ännu en söt men okonventionell dag ute

Olivia Dunne har gjort det mesta av året 2023. En av de största och snyggaste höjdpunkterna under hennes år var hennes romans med Pittsburgh Pirates första val, Paul Skenes. Tillsammans har LSU Tigers inte bara fångat varandras hjärtan utan även miljontals fans över hela världen. För att fira slutet på det stora året och kramsäsongen gick duon ut på en drömdejt för bara några dagar sedan och njöt av Manhattans pittoreska skyline.

Amerikas favoritvideo idag

Och nu på ännu en söt, okonventionell dag ute, njöt Livvy av en annan dejt, men den kom med en överraskande twist eftersom det inte var med hennes stiliga MLB-hunk-pojkvän Paul Skenes.

Olivia Dunne går på dejt med en annan speciell person

Queen of NIL-erbjudanden och sociala medier Olivia Dunne tog nyligen till Snapchat-berättelser för att dela sina planer efter jul med sina 1,99 miljoner prenumeranter. Efter att ha tagit farväl av sin hemstad New Jersey återförenades Livvy med sin “resekompis”, LSU-lagkamraten Alyona Shchennikova. De två gymnasterna tog ett flyg till Baton Rouge och begav sig till “Drunken Fish Vietnamese Cuisine.” Livvy, tillfångatagen av Alyona på andra sidan bordet, sågs smutta på en lemonad och njuta av en gurksallad. Berättelsens bildtext löd “Lunchdejt” med en hjärtaemoji.

Livvy, som uppskattade lugnet i att ha restaurangen för sig själva, spelade in utrymmet. Efter den utsökta salladen njöt flickorna också av rejäla sushirullar, och Dunne skrev på en rolig bild av måltiden och skrev “Gyatt”. Denna avslappnade och trevliga lunchdejt med Alyona fick fansen att minnas Livvys drömdejt med Paul Skenes för bara några dagar sedan.

Livvy och Paul Skenes lyser upp himlen med sin kärlek

Olivia Dunne och Paul Skenes är två ikoniska individer, så deras dejter är lika överjordiska. Dagarna före jul tog LSU-älsklingarna sin kärlek till “betongdjungeln där drömmar är gjorda av” New York City. Lovebirds svävade över Manhattans vackra skyline och njöt av sin “Date night” med en privat helikoptertur ovanför NYC.

Simone Biles och Jonathan Owens förhållande: historien om USA:s mest omtalade par!

Genom att lägga till en twist till frasen “Fånga flyg, inte känslor”, värmde Olivia Dunne upp mysigt med sin man i en TikTok-video som fångade datumet och skrev: “Att fånga flyg orsakar att du fångade känslor.” Den hälsosamma kärleksförklaringen från det unga paret framhävde den tillgivna och mjuka fläcken Livvy har för Paul Skenes och hur deras kärlek har blommat ut under det senaste året. När Livvy har återvänt till Baton Rouge för att slutföra sin sista NCAA-säsong med sin alma mater, väntar LSU-fans på mer hälsosamt innehåll från 21-åringen 2024.

RELATED ARTICLES

Mest populär