Tuesday, February 27, 2024
HemAgron SmakiciOleksandr Usyk nämner nyfödd dotter som orsaken bakom hans leende efter att...

Oleksandr Usyk nämner nyfödd dotter som orsaken bakom hans leende efter att ha hört Tyson Fury Uppskjutande nyheter

När två av generationens största fighters ska slåss mot varandra har alla sina ögon och öron vidöppna. Kampen mellan Tyson Fury och Oleksandr Usyk förväntades bli legendarisk. Men det blev tyvärr uppskjutet till den 18 maj. Förseningen berodde på att Fury fick ett betydande skär ovanför ögat under en sparringssession.

Fans över hela världen blev nedslående när de fick nyheterna. De troligen mer besvikna var dock kämparna själva. Överraskande nog rapporterades Usyk le när han hörde nyheterna. Varför? Låt oss utforska när han svarar på det, liksom olika andra frågor i en intervju med Boxing King Media.

Oleksandr Usyk sätter sin tillit till Gud

På frågan om hans tankar när han fick de dåliga nyheterna, sa Usyk genom sin översättare, “Jag kom tillbaka hem och jag trodde att jag kommer att träffa min dotter tidigare än jag förväntat mig”, och sa tydligt att hans dotter var orsaken till hans leende trots kampen skjuts upp. Usyk hade tidigare avslöjat att han hade missat sin dotters födelse på grund av att han var i läger för Fury-kampen. Så att se henne innan han förväntade sig det var en stor lättnad för honom.

Han sa vidare, “Du vet att jag litar på Gud, och vilken väg han än leder mig är den bästa vägen för mig”, och satte sin tro på Gud. Han nämnde hur han inte är upprörd och att allt som skrivs i framtiden kommer att hända. Usyks lugn trots att hans största kamp skjuts upp är anmärkningsvärt. Även om Usyk kan uppleva en viss sorg angående kampen, finns det någon ånger från personen som orsakade nedskärningen av Fury? Låt oss ta reda på.

Tyson Furys sparringpartner mår inte dåligt av att ge honom en cut

Fury var tvungen att dra sig ur efter att ha fått ett mycket djupt skär från den kroatiske sparringpartnern Agron Smakici. Smakici på rapport sa att han inte mår dåligt över det som hände. Han sa, “Tyvärr ser det ut som dåliga nyheter eftersom jag avbröt den största matchen, men det var inte med flit.” Han förklarade vidare hur hans enda avsikt var att slå ett slag.

Han förklarade, “Jag vet att jag kände slaget, men kanske för att han drog mitt huvud framåt gick det med armbågen.” Enligt Smakici försökte han röra sig som Usyk, använda sina kroppsslag och lägga till lite brottning i sparren på grund av sin brottningsbakgrund. Trots att saker och ting har klargjorts av båda sparringskämparna, tror många fans att detta var ett sätt att avsiktligt skjuta upp kampen.

Tror du att allt detta var en strategi för att skjuta upp kampen? Kommer Usyk att kunna komma tillbaka ännu starkare i maj? Eller kommer Tyson Fury att hamna i topp? Låt oss veta dina tankar nedan.

Läs mer: “Det finns inte så många blodkärl där”: Boxings legendariska Cutman förklarar Tyson Furys skada och dess inverkan på Oleksandr Usyk-kampen

Inlägget Oleksandr Usyk namnger nyfödd dotter som orsaken bakom hans leende efter att ha hört Tyson Fury Postponement News dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär