Wednesday, February 28, 2024
HemNFLOle Miss Staffer anklagad för Twitter Shenanigans, påstås ha skapat falska Penn...

Ole Miss Staffer anklagad för Twitter Shenanigans, påstås ha skapat falska Penn State-fankonton för Mind Games i sista minuten

Så när NCAA 2023 närmar sig sitt slut fortsätter kontroverserna och brännarkontona att växa! Ohio State hamnar i kontroversen om obehörig åtkomst av Catapult-videofilmerna. Det händer några ganska konstiga saker i Penn State.

Det finns starka påståenden om att en av Ole Miss Rebels-anställda imiterade Penn State-fansen och delade tweets från fansens perspektiv. Även om det inte tog lång tid för myndigheterna att ta reda på den verkliga personen bakom brännarkontot, har hur saker och ting har utvecklats skapat en del kontroverser.

Ole Miss Staffer HC bakom Penn State-fansens parodikonto?

Ole Miss Rebels kommer att spela mot Penn State i Peach Bowl senare idag. Det inträffade dock en incident utanför planen som fångade fansens och medias uppmärksamhet. Ole Miss HC Lane Kiffin är ökänd för att ta med några roliga element i spelet. Även om insatserna är ganska låga för det här spelet, såg Kiffin till att fansen och tittarna var inblandade i den här matchen. Genom att gå efter parodikontot – “WEARE_PennSt23” höll han på med Ole Miss Rebels med sin personal – Fisher Ray bakom de virala tweetarna.

Medan Kiffin gjorde sitt bästa för att få fansen och användarna att gissa om parodikontot. Vissa giveaways fick fansen att förstå att det bara var en falsk. Citaten som användes i tweetarna på plattform X var helt påhittade, medan kontot är relativt nytt och tweetarna kom in en efter en. Ingenting stoppade HC när han fortsatte med det roliga och kastade skugga på sitt lag. Detta mätte ännu mer intresse från fansen och fick tweetarna virala på nolltid! Men nu har den skyldige hittats och återställningsmailet omdirigeras nu till Fisher Ray! Bra taktik användes av Ray för att skapa ett visst intresse för spelet.

Allt om Peach Bowl: En slutspelsliknande matchup

Peach Bowl kan gå vilse under radarn med tanke på det kommande NCAA-slutspelet. Men spelet har ett värde i 2024 års 12-lags slutspel. Det är en fantastisk uppvärmning för hur saker och ting skulle se ut nästa år med mer än 10 lag som går mot varandra i slutspelet. Penn State Nattly Lions går mot Ole Miss Rebels i Peach Bowl.

Collegefotbollsspel kommer till storbildsskärmen när Theatre Sports Network säkrar distributionsrättigheter från ESPN

Penn State ser ut som favoriten att vinna tävlingen eftersom de hade det mest potenta försvaret i FBS. Men de skulle spela utan tjänsterna från passrusher Chop Robinson. Deras anfall ser annorlunda ut än vad det var under hela säsongen. Miss Ole Rebels har de bättre anfallen i matchupen. Ridande på baksidan av deras QB Jaxson Dart, ser sidan ut att vinna Peach Bowl-mötet.

RELATED ARTICLES

Mest populär