Thursday, November 30, 2023
HemOlympicsOklahoma Wrestling krossar centrala Michigan när tränare Kish säkrar första dubbelsegern

Oklahoma Wrestling krossar centrala Michigan när tränare Kish säkrar första dubbelsegern

I en rungande uppvisning av oöverträffad beslutsamhet och talanger som växer fram på brottningsmattan, har teamet Oklahoma slagit en djärv väg i framtiden. Utöver detta har det markerat början på en ny era i annalerna om kollegial brottning. I den senaste matchen mot sin motståndare, Central Michigan, passerade brottningslaget från Oklahoma med glans.

På samma linje vann brottningslaget från Oklahoma inte bara en seger i den episka uppgörelsen utan erbjöd också sin huvudtränare en möjlighet att fira. Så småningom fördubblades segertriumfen när den gjorde huvudtränaren Kishs första dubbelseger. Hur gjorde laget att det blev en spektakulär match?

The Thunder on Wrestling Mat: Epic Showdown

I en nyligen uppgörelse kom team Oklahoma till brottningsarenan för att möta sina motståndare, Central Michigan. När matchen började var stämningen laddad med de förväntade fansen som ivrigt väntade på debuten av huvudtränaren Kish. Oklahomabrottare säkrade välförtjänta segrar, vilket gjorde denna debut minnesvärd för deras tränare. I en nyligen tweet från Oklahoma Wrestling skrev, ” 𝐀 𝐍𝐄𝐖 𝐄𝐑𝐀 𝐇𝐀𝐒 𝐁𝐄𝐆𝐔𝐍 𝐈𝐍 𝐍𝐍s of Oklahoma slå av Central Michigan med 29-11 för att ge CoachKish2 sin första dubbelseger som huvudtränare för OU_Wrestling.”

Oklahoma wrestling team startade säsongen 2023-2024 på torsdagen med en nonconference dual med motståndarens centrala Michigan. Kort efter matchens början gjorde team Oklahoma det svårt för motståndarlaget att överleva på brottningsmattan. Den senaste uppgörelsen var en dubbelmatch där två brottare tävlar samtidigt, vilket ökar den ackumulerade poängen i slutet av matcherna.

Båda brottarna som kom fram på mattan säkrade tillsammans en anmärkningsvärd poäng på 29-11. Så småningom ledde laget triumfen av 7 av 10 matcher under den värdefulla ledningen av huvudtränaren Roger Kish. I följd, med sin senaste seger i showdownen, startade brottningslaget Oklahoma säsongen 2023-24 och knep nr 13/21.

Vad har Oklahoma Wrestling-laget på plattan?

Oklahomas brottningslag klev in i säsongen med anmärkningsvärda rankningar. Även om det har placerats på den 13:e rankningen från Flowrestling, är det det 21:a nationellt rankade laget enligt National Wrestling Coaches Association. Teamets huvudtränare och brottare delar äran för lagets exceptionella prestation. Några av de potentiella laguppställningarna som visar skicklighet på världsmattan är Mosha Schwartz, McDougald, Tate Picklo, Stephen Buchanan och Josh Heindselman.

Läs mer: USA:s Premier Wrestling Club stoltserar med sin världsmästare “Titans” månader före olympiska försök

När brottningssäsongen utvecklas siktar nyckelspelare i teamet Oklahoma på att återvända till NCAA Wrestling-mästerskapen. Sooners siktar på att uppnå ett rekord på 9-8 som sattes föregående år och är väl fast beslutna att förbättra sin ställning 2-6 i Big 12. Sammantaget har Sooner, aka Oklahomas brottningslag, både erfarenhet och ny talang på tallrik, som inte bara lovar spännande matchning utan även brottning som briljerar. Men kommer Oklahoma att kunna dominera brottningssäsongen?

RELATED ARTICLES

Mest populär