Friday, February 3, 2023
HemNASCAR"Oh H*** Yeah" - NASCAR-fans reagerar på nyheter om Tony Stewarts racingserie...

“Oh H*** Yeah” – NASCAR-fans reagerar på nyheter om Tony Stewarts racingserie som sänds på Major Sports Network

Under de senaste åren har Superstar Racing Experience pågått och blivit populär. Den här serien är Ray Evernhams hjärna och den trefaldige NASCAR Cup-mästaren Tony Stewart. Redan två säsonger är klara och dammade, med mottagandet ganska högt. För närvarande vill serien gå in i sin tredje säsong och fick nyligen ett enormt uppsving.

Som det visar sig är serien partnerskap med ett stort sportnätverk, ESPN, för säsongen 2023. Detta avslöjar att vi förväntar oss att den nya säsongen drar igång den 13 juli och kommer att sändas på torsdagar. Tanken är att ta tillbaka ‘Thursday Night Thunder’, och det skulle verkligen hjälpa till att ge SRX-serien lite mer sändningstid.

DYK DYPARE

Hur reagerade NASCAR-fans på SRX-nyheterna?

Naturligtvis skapade kopplingen till ESPN mycket buzz bland fansen. Visserligen fokuserade vissa som Chase Briscoe på SRX-seriens kalender. Stewart-Haas Racing-föraren hoppades att Indianapolis Raceway Park skulle finnas med i kalendern. Utöver det hoppades han på att se dvärgbilsracing som en supportserie.

Bättre ha ett lopp på IRP och midgets som en supportklass…

— Chase Briscoe (@ChaseBriscoe_14) 12 december 2022

woah espn gör racinginnehåll mer än bara F1 👁👄👁

— DennyDeliversYT 📦 (@DennyDelivers) 12 december 2022

Fan, kommer inte att kunna titta längre. Kan inte få in ESPN 🇨🇦😢

— Matthew Hall (@M_Hall34) 12 december 2022

Detta kan potentiellt vara ett mycket bra drag. Tävling på torsdagar betyder att det kan vara lättare att få stora stjärnor som tävlar på helgen och inte kunde ta sig till ett lördagslopp

— Alexander Mitchell (@abm7576) 12 december 2022

Vissa blev visserligen förvånade över att se att ESPN satsade på denna nystartade serie. Detta berodde på att mediajätten brukade främst fokusera på Formel 1. Andra noterade att detta var ett potentiellt bra drag, eftersom det skulle vara lättare att locka stjärnförare att tävla i serien. Detta berodde på att det skulle vara potentiellt svårt för förare att ta sig till tävlingarna på lördag och rusa iväg för en annan racingserie.

@DocPunchESPN Jag kommer inte ihåg om du har gått i pension än, men om inte så skulle det vara JÄTTEBRA att ha dig i gropen för detta! Förhoppningsvis @AllenBestwick fortsätter i montern. Han var jättebra.

— Ben Moore (@48_dominates) 12 december 2022

Jag hoppas att det kommer att vara själva bilen framför Pre-Race-setet

— David Henshaw🔥🎙️ (@Davidhenshaw025) 12 december 2022

pic.twitter.com/MtX67aa4Ve

— En kille (@pkugrse) 12 december 2022

pic.twitter.com/5i1Mz9ohK9

— Kelly Law, Ed.S. (@MrsKimmieC) 12 december 2022

En sak är säker, en hel del människor är glada över att se den tredje säsongen av Superstar Racing Experience. Det finns dock väldigt få detaljer om säsong 3 av SRX. Det beror på att förarna och banorna ännu inte har bestämts.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär