Tuesday, February 27, 2024
HemOlympicsÖgonblick innan tonåring konståkning underbarn försvarar nationell titel, en tillbakablick på hennes...

Ögonblick innan tonåring konståkning underbarn försvarar nationell titel, en tillbakablick på hennes uppgång till toppen

Under de senaste tre åren har International Skating Union rankat en ung och begåvad konståkare på tredje plats i världen. Hon förtjänar alla lagrar, med rätta. Den nationella mästarvinnaren har många förväntningar på hennes frack. Med den senaste versionen av de amerikanska konståkningsmästerskapen kommer hon att ge allt. Den formidabla konkurrenten är den nuvarande amerikanska mästaren i konståkning på fjärde plats vid världsmästerskapen i konståkning 2023.

Nu när mästerskapen närmar sig snabbt är uppmärksamheten tillbaka på Levito när hon gör sig redo att åka skridskor på torsdag och fredag; folk är nyfikna på om hon kan replikera magin som fick henne att bli nationell framträdande vid så ung ålder.

Konståkningsmästarens karriäravgörande bedrift

Spänningen över ännu en seger i Ohio har ökat, och @NBCOlympics har ökat spänningen genom att twittra en video från Levitos 2023 års nationella titelseger. Videon åtföljdes av bildtexten, “När du vinner din första nationella titel vid 15 års ålder. Inför årets nationella mästerskap ser vi tillbaka till när Isabeau Levito blev 2023 års amerikanska mästare i konståkning för kvinnor.”

När du vinner din första nationella titel vid 15 års ålder.

Inför årets nationella mästerskap ser vi tillbaka till när Isabeau Levito blev 2023 års amerikanska mästare i konståkning för damer. pic.twitter.com/hB3X1gV22k

— NBC Olympics & Paralympics (@NBCOlympics) 25 januari 2024

Levito, som tränar i Mount Laurel och kommer från Mount Holly, har haft en otrolig resa för att komma med på listan över världens bästa konståkare. Hon vann Frankrikes Grand Prix och placerade sig tvåa på Skate America, bland andra viktiga evenemang. Grand Prix-finalen visade sig dock vara svår på grund av ett hackigt kort program som resulterade i en femteplats. Trots motgångar var felen lärorika och bidrog till att förbereda sig för en bättre uppvisning på nästa landslag.

Utan att låta poängen komma i vägen är Levito fast besluten att ge en fantastisk prestation eftersom de amerikanska konståkningsmästerskapen 2024 kommer att avgöra vem som kommer att representera landet vid de globala mästerskapen i Montreal. Hon missade nästan prispallen vid 2023 års VM, men hennes ihärdiga hårda arbete gjorde henne till en stark konkurrent på nationell nivå.

Poserade rivaler för Isabeau Levito

På Nationals kommer Levito att tävla mot två starka och välkända motståndare om kronan i ett fält av arton damer. Som den näst äldsta motståndaren tar Amber Glenn, 24, kraft och snabbhet till striden.

LÄS MER UC Berkeleys konståkningssensation öppnar upp om tränarlösa kamper i en uppriktig notis

18-åringen från Montclair, New Jersey, Lindsay Thorngren, har varit Levitos långvariga rival. Även om Levito har legat långt framme i sin kamp, ​​pekar Thorngrens senaste prestationer, som ett silver på NHK Trophy i Japan, på en möjlig förändring i maktbalansen.

En hård matchup mellan Levito, Glenn och Thorngren lämnas öppen av frånvaron av konkurrenter som Bradie Tennell, en olympisk och tvåfaldig amerikansk mästare, som håller på att återhämta sig från en bruten fotled, och Ava Marie Ziegler, som koncentrerar sig på de fyra Kontinenter tävling. Den stigande stjärnan i konståkningsvärlden fortsätter att låta samhället otåligt vänta på resultaten från de amerikanska konståkningsmästerskapen.

Inlägget Moments Before Teen Konståkning Prodigy Defends National Title, a Look Back at Her Rise to the Top dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär