Monday, February 26, 2024
HemBasketball"Oförtjänt": NBA-fans river in i Stephen Curry för 2024 års All Star...

“Oförtjänt”: NBA-fans river in i Stephen Curry för 2024 års All Star Selection

Golden State Warriors har haft ett av sina nedslående körningar de senaste säsongerna. Till en början kämpade laget för att hitta vinnande kombinationer. Och laget befinner sig nu i randen av att förlora slutspelsplatsen. Mitt i detta elände kom Stephen Currys All-Star-startsnubba in som ett extra slag. Men lyckligtvis befann sig Dubs superstjärna i reservaten och gav lite tröst till Dubs Nation.

Resten av NBA-världen verkar dock inte vara nöjda med Stephs uttagning i reserverna. Medan fansen betraktade Stephs startmissar som en avstötning och nu, finner hans reservplats som “underserving”. Efter tillkännagivandet svärmade fansen i sociala mediers kommentarer för att uttrycka sin åsikt om The Baby-faced Assassins plats i reservaten. AX-användare sa, “oförtjänt.”

Här är några reaktioner från fansen.

oförtjänt

— HoodieBev  (@HoodieBev) 2 februari 2024

Fox är bättre nu

— Melvin (@MarsmanMelvin) 2 februari 2024

tvättad vid 35

— Kyrie (@kdtachll) 2 februari 2024

Medan vissa kände sig lättade över att han tog sig till All-Star, föreslog andra alternativa backbackspelare, som kunde ha ersatt honom.

McQueen bleknar

— Jose (@milner_jos62962) 2 februari 2024

Oförtjänt fr

— DwayneCamacho (@DwayneCamacho88) 2 februari 2024

Detta var första gången sedan 2013 som Stephen Curry inte har startat All-Star-matchen, exklusive hans skadade säsonger. Medan han knappt ens lyckades göra ett framträdande i 2024 års All-Star, gned fansen salt i såren med sina heta tag.

Å andra sidan började Golden State Warriors superstjärna den här säsongen med MVP-siffror, i snitt över 30 poäng under de första 6 matcherna. Men det stannade inte länge, eftersom bristen på stöd från hans lagkamrater dämpade hans siffror. Detta ledde till och med till att Curry inte lyckades släppa en enda trepoängare på två matcher, ett mycket sällsynt fenomen.

Läs mer – Kevin Durant tar 10 år för att visa att Stephen Curry inte är nödvändig för att övervinna LeBron James

För närvarande ligger han på i snitt 27,5 poäng mycket under Luka Doncic och Shai Gilgeous-Alexander, som ersatte honom i väststarterna. Låt oss ta reda på vem som blev avstängd från sin reservplats.

2024 West All-Star reserverar snubbar

Det första namnet som dök upp i alla lojala NBA-fans i Victor Wembanyama. Trots bristen på erfarenhet lyckades den franska rookien sätta upp en del kampinsatser under hela säsongen. När det gäller backplan är De’Aaron Fox, Kyrie Irving och James Harden stjärnorna som inte klarade av.

Noterbart är Fox i genomsnitt 27,2 poäng och fansen föreslog honom starkt som ersättare för Steph i kommentarerna. Samtidigt har James Harden haft en tyst körning i poängkolumnen men kämpat för att orkestrera sitt lag med oklanderliga assist. Bortsett från det kände fansen att Jimmy Butler, som har haft en hyfsad säsong hittills, också blev avvisad.

Vad tycker du om fansens reaktion på Stephs plats i reserverna? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Inlägget “Udeserved”: NBA Fans Tear Into Stephen Curry för 2024 All Star Selection dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär