Wednesday, February 21, 2024
HemMLBOfficiell: Juan Soto byttes till New York Yankees i 5-spelares deal

Officiell: Juan Soto byttes till New York Yankees i 5-spelares deal

Efter en försening, om och men, har äntligen ögonblicket kommit för New York Yankees att vårda. Deras jakt på en av de mest begåvade individerna i spelet är på väg att ta slut. Anledningen bakom det är genombrottet i samtal mellan Yankees och San Diego Padres för Juan Soto. Ja, du hörde rätt!

Amerikas favoritvideo idag

Enligt uppgift har de två parterna efter det första förnekandet och förseningen kommit överens om att slutföra storsäljet. Men med tanke på att Yanks hade oro över deras nuvarande och framtida spelares inblandning i affären har det förändrats? Om inte, vilka är spelarna som ska vara med i den här affären?

En transaktion med flera spelare för en Juan Soto

Dagen har äntligen kommit då Yankees kommer att få ytterligare en talangfull spelare i truppen. Den 25-årige Juan Soto Det har dock inte varit lätt, allt tack vare de utdragna diskussionerna kring spelarna att vara delaktiga i affären.

Yankees är dock inte det enda laget som har gett mer än en spelare. Enligt Joel Sherman har Padres skickat Trent Grishman tillsammans med Soto till New York. Han delade, “Handelsen mellan Yankees och Padres som skickade Juan Soto och Trent Grisham till New York är nu avslutad. Lagen ska göra det officiellt någon gång ikväll.”

Det här är stort för Yankees och deras fans. Anledningen är att de äntligen har fått spelaren, alla efterlysta sedan starten. Men de måste förlora några spelare för att få den här affären att hända. Vilka är de?

Fem spelare åker till San Diego från New York och slutför Yankees-Padres-affären

Hela den senaste veckan handlade om Yankees-Padres-affären på grund av flera skäl. Den första var den enorma frågan om flera spelare från Padres. Det ledde till ett dödläge som tvingade fram förseningen. Men lagen kom så småningom till en gemensam punkt och bytte ut flera spelare för affären.

Enligt Andy Martin har Yankees bytt Michael King, Drew Thorpe, Randy Vasquez, Jhony Brito och catcher Kyle Higashioka mot Juan Soto och Trent Grisham i gengäld.

RELATED ARTICLES

Mest populär