Saturday, January 28, 2023
HemNFLOdell Beckham Jr Trade News: Massiv uppdatering om Dallas Cowboys Chase of...

Odell Beckham Jr Trade News: Massiv uppdatering om Dallas Cowboys Chase of Super Bowl-vinnande WR

Det andra kvartalet av NFL-säsongen tar några slående vändningar. Bland en legion av utvecklingar är Odell Beckham Jr. kvar på topplatsen. Friagenten WR besökte tre framstående anläggningar. Men några roliga teorier virvlar runt Blue Stars jakt på OBJ, eftersom den verkar ha försvagats i ett område.

Efter en framgångsrik återhämtning överväger friagenten WR tre alternativ. Bland dem är Giants, Bills och Cowboys. De är alla i kraftfulla positioner och har haft en stabil säsong. Odell Beckham Jr. beskrev sin resa till New York, Buffalo och Dallas. Jerry Jones strävade efter att ha OBJ i Blue Star, men det finns vissa hälsoproblem över honom.

Enligt NFL Networks Jane Slater, gjorde Cowboys inget erbjudande till Odell Beckham Jr. vid de sista ögonblicken av hans resa. Det fanns oro över att inte kunna se honom träna och tvivel om Beckhams överflöd den här säsongen. Blue Star-fronten kunde inte se Beckham Jr. uppträda i realtid, vilket spelade en värdefull roll i scenariot.

#Cowboys ägaren Jerry Jones kunde överraska oss alla men att få känslan av det #Cowboys går ifrån den här på grund av oro över hans förmåga att spela den här säsongen. Jag ska förklara. pic.twitter.com/8rqygL5rFA

— Jane Slater (@SlaterNFL) 7 december 2022

Odell Beckham Jr. ådrog sig en ACL-riv i Super Bowl LVI och genomgick en framgångsrik operation. Han återhämtar sig från skadan, men jakten på hans nästa landningsplats lever vidare. Men eftersom WR inte utförde träningspass föll Blue Stars optimism.

DYK DYPARE

NFL-insider Ian Rapoport rapporterad Beckham har återvänt till Arizona för att diskutera sina möjligheter med sitt hushåll och bestämma sin kommande fas. Cowboys borde ta reda på om de är inne på eller utanför en affär medan han funderar över det.

Odell Beckham Jr kan gå med i en framstående NFC East-serie

Efter att ha gjort upp sina besök har Odell Beckham Jr. ökat hypen till en all-time high. När han väl har återhämtat sig helt kan friagenten WR vara en enorm tillgång. Hans intresse ligger i tre franchiseavtal, men OBJ kan försöka gå med i en berömd NFC East-franchise. Men det kanske inte är Dallas Cowboys, eftersom han kan se ut att göra en återförening.

2. OBJ-affären handlar mer om nästa år än i år. Även Saquon Barkley har sagt det upprepade gånger, folk måste vara realistiska. Han kommer tillbaka från en allvarlig knäskada. Inget träningsläger, ingen träning än. Det är redan december. Kommer ta tid att komma i fotbollsform.

— Jordan Raanan (@JordanRaanan) 3 december 2022

Jordan Raanan från ESPN höll sina tankar på att Beckham Jr. skulle bli en jätte. Att komma till New York, försöka göra det till en bostad för sin familj och lyckas i denna stad är lockande. Det finns några enastående affärer. Allt handlar om huruvida jättarna är redo att ge honom pengarna han önskar.

Det återstår att se vilket beslut OBJ tar.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär