Wednesday, December 6, 2023
HemeSports"Och här trodde jag att mina äventyr med Dani var över": Avslöjande...

“Och här trodde jag att mina äventyr med Dani var över”: Avslöjande av ny DLC för Far Cry 6 har fans hyped upp

Far Cry är Ubisofts bästsäljande förstapersonsserie i öppen värld. Ubisoft har gett sina fans flera mainline-spel och flera spin-offs. Vissa hade spelare som utforskade en tropisk ö, medan andra fick dem att agera som en actionhjälte från 80-talet på en neonfylld giftig ö.

Variationen som denna serie har erbjudit sina fans när det gäller spelstil och platser matchas inte av många. De tog till och med spelare till Middle Paleolithic i Far Cry primal. I det här spelet var spelarna tvungna att ge upp vapen till förmån för yxor och spjut. Poängen är att Ubisoft alltid har försökt hålla serien fräsch.

Nyligen lanserade Far Cry 6 följde i sina föregångares fotspår och gav fansen en ny lekplats att spela i. De fick också en ny karismatisk men farlig fiende i Giancarlo Espositos Anton Castillo. De introducerades för denna nya fiende när han styrde sitt eget lilla land som en diktator.

Efter Far Cry 6 behandlades spelarna med ett gäng nedladdningsbart innehåll. De flesta har liknande karismatiska skurkar från tidigare spel. Och nu har Ubisoft äntligen släppt en trailer för det senaste Far Cry 6-tillägget, Far Cry 6: Lost Between Worlds. DLC ser ut som en Far Cry-version av multiverskonceptet.

I trailern ses seriens huvudperson på något sätt gå in i en himmelsk värld full av dörröppningar till udda platser. Hon måste hitta sin väg ut från den platsen genom att hjälpa den enhet som faktiskt drog in henne.

Den nya Far Cry 6 DLC har fansen glada

Trailern för DLC har fansen hajpat. Många älskar riktningen i vilken Far Cry 6 tas. De flesta är också exalterade för när Ubisoft gjorde något så galet med Far Cry: Blood Dragon, blev det en fantastisk upplevelse. Och det är därför trailern har mött en del riktigt positiva reaktioner.

Kanske Ubisoft försöker återskapa en liknande upplevelse med det här spelet också. Vi kan se Dani skjuta på konstiga fiender med olika färgade vapen som avfyrar kulor i olika färger.

DLC kommer att lanseras för $19,99 den 6 december. Ubisoft har också lanserat en gratis testversion av spelet för folk att prova och ett nytt Game Plus-läge för spelare som redan har slutfört detta spel.

Förutom denna nya DLC har Ubisoft många projekt under utveckling. Från en nyinspelning av Splinter Cell till nästa spel i Assassins Creed-serien som heter Mirage, fans verkar för närvarande ganska nöjda med vad Ubisoft än gör för närvarande.

När det gäller denna kommande DLC måste vi se vilken typ av mottagande den får vid lanseringen.

SE DETTA NU- Hollywood-kändisar som har dykt upp i videospel

RELATED ARTICLES

Mest populär