Wednesday, December 6, 2023
HemNFLNYT bästsäljande författare och supermodell Gisele Bündchen rekommenderade en gång en bok...

NYT bästsäljande författare och supermodell Gisele Bündchen rekommenderade en gång en bok som har två Guinness världsrekord

Modemodellen och miljöaktivisten Gisele Bündchen är det perfekta exemplet på skönhet med en hjärna. Den 42-åriga supermodellen är i kontakt med sitt andliga jag. Därför, för att få mer kunskap och vidga sin horisont, rekommenderade hon en gång en bok till alla sina följare på Instagram. Boken har två Guinness-världsrekord.

Alkemisten är den brasilianske författaren Paulo Coelhos bästsäljande roman. Romanen publicerades ursprungligen 1988 på portugisiska.

Den har sålts i mer än 150 miljoner exemplar. Nej, det är inte därför boken har Guinness världsrekord för. Alkemisten översattes till 83 språk, vilket gjorde den brasilianska författaren till den mest översatta författaren av samma bok. Tillsammans med den omöjliga bedriften har författaren också världsrekordet för flest översättningar av en enskild titel undertecknad på en gång. Han signerade 53 olika språkutgåvor.

DYK DYPARE

Boken är berättelsen om en ung man som, i jakten på att hitta skatter, reser och lär sig genom sin erfarenhet. Det är i slutet av romanen som han inser att det han letade efter alltid fanns inom hans räckhåll. Det är en roman om självbestämmande och viljan att uppnå individuella drömmar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Gisele Bündchen (@gisele)

En vacker bok, verkligen, som Bündchen bad sina beundrare att läsa.

Gisele Bündchen – en bästsäljande författare i NYT

Den tidigare Victoria’s Secret Angel arbetade i modellbranschen i över tjugofem år. Hon är den sista kvarvarande supermodellen som har arbetat hårt under hela sin karriär. Den brasilianska infödingen reste sig från en ödmjuk början och såg ofattbar framgång. Därför, för att ge en inblick i hennes personliga liv och hur hon utmärkte sig i den mycket konkurrensutsatta modebranschen, skrev hon en memoarbok.

Gisele publicerade sin efterlängtade självbiografi, Lessons: My Path to a Meaningful Life, 2018. Den blev omedelbart en hit bland hennes fans. Boken blev en New York Times bestseller och lade till ytterligare ett märke till runway-skönhetens krage. Även om det är en memoarbok, kallade modellen det hennes “journal”. Boken beskriver hennes tidiga kamp i branschen och sedan de problem hon mötte i sitt personliga liv. Hon gav vackra förklaringar till hur engagemang och disciplin format henne. Och modellen avslöjade också att hon är besatt av mörk choklad.

RELATED ARTICLES

Mest populär