Thursday, November 30, 2023
HemGolf"Nyp mig lite": PGA Tour Prodigy Tom Kim avslöjar sin dröm om...

“Nyp mig lite”: PGA Tour Prodigy Tom Kim avslöjar sin dröm om att träffa sin hjälte Tiger Woods

Många storheter i varje sport inspirerar de yngre generationerna. De tjänar som sina idoler, och de drömmer om att spela bredvid dem. Inom golf, utan tvekan, har ingen inspirerat fler ungdomar än den legendariska Tiger Woods. Den 15-faldiga vinnaren av det stora mästerskapet har inspirerat mer än några generationer av golfare, och han har haft en liknande inverkan på en annan framtida stjärnas karriär.

Tom Kim, en inbiten Tiger-fan, fick nyligen möjlighet att träffa sin idol på banan. Och det var ett minst sagt magiskt ögonblick för 20-åringen.

Kim pratade med Tiger Woods för första gången

Hero World Challenge är inte Toms första möte med Woods. Den unge golfaren tog till och med en bild med golflegenden vid 2020 US Open. Men vid ett nyligen genomfört PGA Tour-evenemang arrangerat av Tiger Woods, lyckades 20-åringen få mer än bara ett foto. Han hade en “riktigt cool” interaktion med Woods.

“Vi pratade inte om något allvarligt, det var bara mycket småprat”, sa Kim, upprymd över att han hade interagerat med sin barndomshjälte. Han fortsatte med att berätta för Tiger att spelarna hade saknat honom på banan. Tom sa: “Jag sa till honom att vi verkligen skulle ha älskat det om han spelade den här veckan och vi kommer verkligen att sakna honom.”

Woods öppnade också upp för den sydkoreanska stjärnan. Tom sa, “Han tyckte att han verkligen försökte förbereda sig hårt på det och tyvärr kunde han inte göra det.” Tom fortsatte vidare med att beskriva hela upplevelsen av att träffa legenden som ett ögonblick av en dröm. Han sa, “Det var riktigt coolt, jag måste liksom nypa mig själv lite.”

Tom Kim på Hero World Challenge

Kim började sitt år utanför topp 100 och rankas nu på 15:e plats på listorna. Ynglingen har haft en otrolig säsong, vunnit två PGA Tour-evenemang under året och fått en inbjudan till det exklusiva 20-mannafältet i Hero World Challenge.

Tom avslutade den första omgången med en oavgjord förstaplats. Men i slutet av dag 2 hade han sjunkit till sjätte plats. Trots sin placering på ledartavlan är Tom bara 2 slag ifrån Viktor Hovland som just nu ligger först.

Med ytterligare två omgångar kvar på det inofficiella PGA Tour-evenemanget, kan ynglingen ta sig en ny vinst innan året är slut? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär