Saturday, December 9, 2023
HemNASCARNyheter: ARCA-serien bjuder på historiska spår efter 40 långa år

Nyheter: ARCA-serien bjuder på historiska spår efter 40 långa år

Med NASCAR-extravagansen i backspegeln när säsongen 2023 äntligen kommer till en episk avslutning, väntar fans redan på att 2024-upprepningen ska börja så att de kan få sin veckodos av underhållning. Fandomen blev dock förbluffad när Pocono Raceway släppte ett massivt uttalande som skulle förändra kursen för organisationens lägre divisions historia.

Chockerande nyheter: Pocono Raceway kommer inte att vara värd för 2024 ARCA 2024

I en chockerande händelseutveckling kommer ARCA-serien, NASCARs nedre del av matarsystemet, att titta på andra alternativ och avsluta sina band med “The Tricky Triangle” efter ett långvarigt partnerskap på 40 år. Även om kapplöpningsbanan inte helt kommer att avsluta sitt förhållande till den ikoniska banan enligt uttalandet som utfärdades, kommer serien förmodligen att överväga andra alternativ eftersom den 2,5 mil långa banan tar en paus från schemat.

Detta kommer att vara första gången sedan 1980-talet som Pocono Raceway, trots att han är värd för ARCA-evenemangen och bevittnat uppkomsten av NASCAR-mästare som Chase Elliott och Kyle Larson, inte kommer att vara en del av schemat, vilket ger en chock för fansen som Fox Sports Bob Pockrass sprider nyheterna till samhället.

Fans går efter NASCAR när nedgången fortsätter trots försäljningsvolymen i Phoenix

RELATED ARTICLES

Mest populär