Saturday, December 9, 2023
HemeSportsNyfiken på schackbrädespåskägget i Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies? ...

Nyfiken på schackbrädespåskägget i Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies? Här är det bästa sättet att lösa det

Att få påskägg har varit en tradition för Call of Duty-spelare i många Zombies-spel. Ända sedan den första Zombies-titeln släpptes har hardcore-fans bevittnat många hemligheter i form av briljant designade påskägg. Eftersom Modern Warfare 3 också hade de odöda, var det skyldigt att följa denna tradition. Och nu har spelare redan börjat upptäcka några av dem efter spelets globala lansering.

För närvarande har ett mystiskt påskägg vid namn Chessboard fångat flera spelares uppmärksamhet. Medan många användare har löst det efter att ha dykt in i Modern Warfare 3 Zombies-uppdrag, finns det många spelare där ute som inte ens är medvetna om det. Men de behöver inte oroa sig längre. Den här artikeln kommer att nämna alla nödvändiga detaljer som behövs för att upptäcka påskägget och avsluta det framgångsrikt. För att inte tala om att den också består av en lukrativ belöning!

Bästa metoden för att lösa Chessboard Zombies Side Easter Egg i Call of Duty: Modern Warfare 3

Påskägg har varit framträdande närvarande i Black Ops-titlar från Treyarch. Medan vissa är lätta, behöver andra vanligtvis mycket teamarbete. Många av dem kan användas för att få en fördel i enspelarläge eller flerspelarmatcher. Medan Modern Warfare Zombies-innehåll fungerar lite annorlunda än Black Ops Zombies-lägen, innehåller det också påskägg.

Ett sådant påskägg i Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies-upplevelsen heter Chessboard. När vi pratar om det i detalj, kan uppdraget placeras i Shahin Manor på kartan över Urzikstan. Inledningsvis måste spelare samla 4 telefoner som är en del av påskägget, vilket i princip representerar fyra schackpjäser, nämligen Bonde, Bishop, Rook och Knight.

Här är stegen att följa för att framgångsrikt lösa Chessboard-påskägget i Modern Warfare 3 Zombies:

 • Samla 4 telefoner i Shahin Manor.
 • Den första telefonen (I1) representerar bonden, den andra telefonen (D1) är biskopen, den tredje telefonen (C5) är Rook och den sista telefonen (F6) är riddaren.
 • Jaga bossar och döda dem i Shahin Manor och återvänd till H7.
 • Öppna Vault Room och döda ‘The King’ HVT Mimic.
 • Nu måste spelare undra över själva belöningen. Väl, de kan förvänta sig att få ett bytesrum fullt av 3 kistor. Det är allt som sidan påskägg har att erbjuda men det är faktiskt riktigt trevligt att lösa. Speciellt med tanke på att MWZ bara har börjat för många spelare.

  Framöver kan man förvänta sig att se fler sådana påskägg som kommer att upptäckas av COD-fans. Samtidigt har Zombie-läget också massor av fantastiska överraskningar för att hjälpa spelarna medan de bekämpar de odöda. Till exempel kan de använda många perk-a-colas alternativ under strider. De kommer från tidigare Black Ops-titlar och ger många unika fördelar för att kunna vinna mot stora horder av zombies.

  RELATED ARTICLES

  Mest populär