Tuesday, February 27, 2024
HemGamingNyfiken på att se ritningar för The Boys Crossover i Call of...

Nyfiken på att se ritningar för The Boys Crossover i Call of Duty: Modern Warfare 3? Här är första titten!

Call of Duty: Modern Warfare 3-spelare har sett attraktiva samarbeten hittills. Ända sedan spelet lanserades i november har utvecklarna introducerat en hel del innehåll inspirerat av filmer och andra medier. Nu är det dags att börja det nya året med en smäll och det kan inte bli större än att ha The Boys i COD-världen, eller hur?

Amerikas favoritvideo idag

För den oinvigde hade Modern Warfare II redan fått en gigantisk crossover med Amazons succé-TV-serie 2023. Men utvecklarna kommer nu att utöka detta partnerskap ytterligare med ett andra samarbete. Enligt rapporter kommer två helt nya karaktärer, A-Train och Firecracker, att dyka upp i Modern Warfare 3. Och nu har den första looken från deras respektive paket också avslöjats. För att vara exakt har insiders kunnat komma åt dem på något sätt.

Kommande vapenritningar har läckt ut för A-Train och Firecracker Operator-paket i Call of Duty: Modern Warfare 3

Populära scooper Detonated släppte nyligen ett inlägg på sociala medieplattformar X. Medan han delade ett kort klipp som visar upp A-Train och Firecracker från The Boys crossover, avslöjade insidern de faktiska ritningarna för deras paket. Man kan ta en titt på dem nedan.

För det första är det vapenritningen för A-Train Operator-paketet. Utgående från den läckta videon ser det ut som att det kommer att finnas två unika ritningar. Medan en är WSP Swarm, är den andra MCW.

WSP är faktiskt en populär maskinpistol i Call of Duty: Modern Warfare 3. Jämfört med många andra vapen från sin klass har den en mycket hög eldhastighet. Även om rekylkontrollen är en stor fråga kan den hanteras med hjälp av lämpliga bilagor. Den skräddarsydda ritningen för detta vapen verkar helt fantastisk i blått färgtema av A-Train. Sedan finns det MCW-geväret som redan är utmärkt när det gäller att ge en dödlig prestanda. Dess uppgraderade version kommer att vara en trevlig överraskning för spelare som redan älskar denna AR.

På tal om Firecracker-paketet, det har också två vapenritningar. Den första är Pulemyot 762, baserad på LMG som finns i Modern Warfare 3. Denna pistol är bäst lämpad för situationer när spelare vill ha mindre svaj på sina mål och mer precision. Med användbara tillbehör, särskilt föremål från Aftermarket Parts, kan den förvandlas till ett hybridvapen som imiterar andra vapen.

Nästa och sista ritning i Firecrackers paket kommer att vara MTZ-556. Detta automatgevär har varit ett starkt val för spelare som har provat det i Multiplayer. Eftersom den är en av de första vapnen som låses upp i MW3, kan den skjuta konsekvent med en fin precision. Användare som vill vinna närkamper kan definitivt välja detta vapnet framför andra alternativ.

Sammantaget ser de läckta ritningarna från de kommande paketen lovande ut när det gäller vapnen. Det ska bli intressant att se när utvecklarna officiellt kommer att tillkännage dem. Om man måste anta kommer uppdateringen av säsong 1 Reloaded möjligen att introducera den nya Boys-crossoveren tillsammans med de skräddarsydda ritningarna.

RELATED ARTICLES

Mest populär