Saturday, January 28, 2023
HemNFLNya uppdateringar dyker upp om den eftersökte mannen Antonio Brown dagar efter...

Nya uppdateringar dyker upp om den eftersökte mannen Antonio Brown dagar efter utfärdandet av arresteringsordern

Läckta bilder på chattar, obscena photoshoppade bilder och nu en arresteringsorder. Även om detta verkar vara en mycket tveksam lista, är det allt i en bra dagsverke för Antonio Brown. Rapparen har inte hållit tillbaka på sociala medier med obscena videos och under-bälte-grävningar. Han har också riktat in sig på sin före detta lagkamrat, Tom Brady, vid ett flertal tillfällen. Senast har Brown haft en inkörning med lagen. Det finns en arresteringsorder för hans anklagelser om inrikesmisshandel. Brown har dock rymt från polisen på ett unikt sätt.

Brown har varit på flykt undan polisen. Men “loppet” har varit inne i hans hem. Enligt uppgift finns det några intressanta juridiska teknikaliteter som har framkommit om beslutet. Även om polisen kan göra anspråk på Browns arrestering, kan de inte sätta sin fot i hans hem.

Antonio Brown och hans unika rättsliga situation

Antonio Brown har utfärdats en arresteringsorder efter att ha blivit åtalad för våld i hemmet. Detta skedde efter att han misshandlat en kvinna vars identitet inte har avslöjats. Rapparen har dessutom ännu inte gripits av polisen. Ett domstolsbeslut har dock utfärdat en arresteringsorder för Brown. Därför har Brown tekniskt sett varit på flykt.

Brown kan fly polisen genom att helt enkelt stanna hemma. Även om han måste gripas av lagens ord, har rapparen ännu inte delgivits beslutet. En teckningsoption har utfärdats. Polisen får dock inte lagligen gå in i rapparens hus förrän han är formellt delgiven. Detta lämnar brottsbekämpande myndigheter i en tråkig situation av väntan. Samtidigt finns det en annan gäst i Browns hus som går ut och går in av sin fria vilja. Det finns spekulationer om att det finns en personlig assistent som har rört sig fritt in och ut ur sitt hus.

Browns “lagliga” husgäst

Även om det finns en arresteringsorder mot Brown, finns det inga juridiska skäl för att någon annan ska hållas uppe för att gå in i och ut ur hans hus. Samtidigt som hon sägs vara hans personliga assistent, finns det spekulationer om att hon kan vara AB:s senaste kärleksintresse. Intressant nog är dessa spekulationer kanske inte så långt ifrån sanningen. För några dagar sedan lade AB upp en intressant bild på honom i sängen med en tjej på hans privata Snapchat. Detta väckte många spekulationer.

Följaktligen verkar bilderna på den mystiska flickan som indicier för att bevisa att hon kan vara rapparens senaste squeeze. Hennes närvaro lägger till ytterligare ett lager till denna cirkushandling av arrestering. Frågan som återstår är när AB ska gripas.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär