Friday, February 3, 2023
HemTennisNya mamma Maria Sharapova visar fräck humor när hon svettas ut i...

Nya mamma Maria Sharapova visar fräck humor när hon svettas ut i ett oväntat träningspass – “Jag skulle hellre vara…”

5-faldiga Grand Slam-mästaren, Maria Sharapova kan ha sagt adjö till tennis, men det är inte tillräckligt med anledning för henne att inte vara i toppkondition. Den före detta tennisspelaren lämnar aldrig en chans att träna på sin träning även om semesterperioden är precis runt hörnet. Sharapova är ganska strikt när det gäller sin träningsrutin och gillar aldrig att lämna någon sten ovänd för att träna sin kondition, även utan utrustning. Men den här semesterperioden är Sharapova redo att gå tillbaka till sin gamla träningsrutin, men vad hindrar henne?

Den femfaldiga majormästaren är ganska aktiv på sociala medier och delar med sig av sin besatthet av fitness även efter att hon blivit nybliven mamma.

Maria Sharapova ger en ärlig åsikt när hon tränar

Denna semesterperiod kan träning vara utmanande. Maria Sharapova delar samma filosofi som många andra människor som tycker om att fira semestern samtidigt som de håller igång sin träning. Den före detta tennisstjärnan publicerade nyligen videor av sin träningsrutin och de idéer som går igenom hennes huvud när hon tränar på sina Instagram-berättelser.

Hon delade en video där hon sågs göra en repövning men med en twist. Den före detta tennisspelaren skrev på klippet “Imaginärt hopprep” som gjorde sina fans medvetna om vad hon gör.

DYK DYPARE

Ändå, i sin nästa berättelse, delade den femfaldiga Grand Slam-mästaren en fräck tanke som går in i alla fitnessfreaks sinne under semesterperioden. Hon skrev: “En känsla för humor. Låt oss vara ärliga, jag skulle hellre äta en semesterkaka.”

Sharapova börjar träna hemma igen

Den tidigare Wimbledon-mästaren välkomnade sin baby Theodore tidigare i år, i juli. Nu är Sharapova tillbaka till att träna med hjälp av ett hemmagymsystem efter att ha fött barn och återhämtat sig i flera månader. För några dagar sedan laddade den tidigare världsettan upp en video på Instagram som visar henne träna medan hon läser instruktionerna för ett helt nytt hemmagymsystem.

2021 investerade tennisspelaren i Tonal, ett varumärke som tillhandahåller hemgym, vilket gör henne in i fitnessbranschen. I sitt personliga liv gör sig den ryska tennisspelaren redo att gifta sig med den brittiske miljonären och entreprenören Alexander Gilkes. Hon förlovade sig i december 2020, och de två har dejtat sedan 2018.

Vad kommer att vara din träning under semesterperioden?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär