Sunday, February 25, 2024
HemNFLNY Giants Tommy DeVito-beslut låter larm när Tyrod Taylor kliver upp för...

NY Giants Tommy DeVito-beslut låter larm när Tyrod Taylor kliver upp för att ersätta bänkad QB

Tommy DeVitos start på säsongen var bara en blixt i pannan. Giants quarterback tog fotbollsarenan med storm i sin vecka 10-match när både Daniel Jones och Tyrod Taylor var skadade. Men om man tittar på de senaste avslöjandena, verkar det som att DeVitos tid som starter håller på att ta ett tillfälligt slut.

Amerikas favoritvideo idag

New York Giants spelade mot Philadelphia Eagles i vecka 16-matchen den 25 december. Den förstnämnda besegrades med en poäng på 33-25, eftersom Eagles lyckades dra nytta av sina färdigheter under de första två fjärdedelarna av matchen. Men när Eagles firar sin elfte seger den här säsongen tog matchupen en överraskande vändning under den första halvan av matchen med Tommy DeVito i centrum.

Tommy DeVito ersattes av Tyrod Taylor

Under vecka 16-spelet var Giants 17 poäng bakom och djupt i hålet. Dessutom hade den då startande QB, Tommy DeVito, det kämpigt i den första halvleken och klarade bara nio av 16 pass på 55 yards, och lagets passningsspel gick inte heller bra. Det enda som gick bra var Saquon Barkleys ilande attacker, som vid den tiden slutförde 57 yards, inklusive en 12-yard rush.

Därför kunde Giants tränare Brian Daboll inte låta bli att observera lagets kamp, ​​utan att bestämma sig för att ersätta den startande quarterbacken, DeVito, med backupen QB Tyrod Taylor, för andra halvlek. När Taylor kom in, efter att ha bänkat nybörjaren QB Tommy DeVito, ledde han laget att göra en touchdown, vilket gjorde ställningen 20-10, och utnyttjade Eagles andra halvlek avspark.

Detsamma skrev Dov Kleiman på sitt X-konto. När han tog till plattformen skrev han, “𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: #Giants rookie QB Tommy Devito har bänkats för Tyrod Taylor.” Ersättningen var dock en överraskning för många. Inte på grund av lagets position i matchen utan på grund av spelscenariot för vecka 14.

Tidigare, trots att han var bra att gå i det här spelet efter läkning från en revbensskada, bänkades veteranen Tyrod Taylor när truppen bestämde sig för att hålla fast vid Tommy DeVito i vecka 14. Beslutet gjorde inte 34-åringen nöjd som ville kunna spela.

I Love the Underdog – Agent Sean Stellato skiner ljus på att han dras till Tommy Devitos Blue Collar arbetsetik

Även om QB har fått ett grönt kort för att visa sina färdigheter i dagens spel, är det framstående att notera att det som hände innan spelet vecka 14 för veteranen inte var något nytt. Det har funnits tillfällen då 2010 års ACC-spelare har bänkats för en yngre QB i ligan.

Tyrod Taylor har bytts ut tidigare också!

Tyrod Taylor har upplevt att bli ersatt av yngre QBs i sin fotbollskarriär tidigare. Det hände 2018 när han spelade för Cleveland och blev permanent ersatt av Baker Mayfield på grund av skada. Återigen 2020 med Chargers, där Justin Herbert tog över rollen som start-QB när Taylor ådrog sig ytterligare en skada.

Den här gången igen med Giants, beslutet att ersätta honom med Tommy DeVito passade inte bra hos Taylor. Han uttryckte sin besvikelse och sa: “Det är tufft, uppenbarligen som en tävlande, att inte kunna gå ut dit en gång frisk, det gör ont. Men samtidigt är det verksamhetens natur. … Det är svårt. Det är en besvikelse, men det är också utom min kontroll.”

Men nu efter DeVitos kamp mot Eagles har Giants säkert gett Taylor en present på juldagen.

RELATED ARTICLES

Mest populär