Tuesday, February 27, 2024
HemWweNWA-mästare retar WWE-debuten efter ryktens tips om samma

NWA-mästare retar WWE-debuten efter ryktens tips om samma

Marknaden för fria agenter för proffsbrottning håller på att värmas upp, med kända namn som Mercedes Mone (Sasha Banks), Giulia och Trinity (ryktas lämna TNA i mitten av januari). Med på denna lista finns en före detta NWA-brottare. Hon har varit en dominerande kraft i NWA:s damdivision under de senaste åren. Hon är nu bland de mest eftertraktade gratisagenterna.

Amerikas favoritvideo idag

Kamille började till en början som manager och “försäkring” för den tidigare NWA världsmästaren Nick Aldis. Men hon gjorde snabbt sitt avtryck i damdivisionen och blev en global sensation. I ett nyligen inlägg retade NWA-mästaren en potentiell WWE-debut, i linje med pågående rykten i brottningsgemenskapen.

Kamille tipsar om en överraskande WWE-debut

I avsnittet den 25 maj av NWA Powerrr, brottades Kamille Thunder Rosa till en tidsgränsdragning. Efter detta, vid ‘NWA’s When Our Shadows Fall-evenemang’, besegrade Kamille Serena Deeb för att göra anspråk på NWA Women’s World Championship. Detta startade hennes dominerande 800+ dagars regeringstid. Hon försvarade framgångsrikt sin titel mot Leyla Hirsch på NWA EmPowerrr och behöll den mot Chelsea Green vid NWA:s 73-årsjubileumsevenemang.

Nyligen svarade Kamille på ett Twitter-inlägg av WrestlingsPsyche och delade en gif av Chelsea Green som dominerar i ringen. Kamille anmärkte brutalt, “Jag är rädd att jag måste påminna @ImChelseaGreen om hur detta görs …” och postade en bild som visar upp hennes besegrade Green med ett liknande drag utfört ännu bättre.

Efter att ha avslutat sin sexåriga mandattid med NWA valde Kamille att inte skriva på igen eftersom hennes kontrakt löpte ut denna vecka. Dessutom rapporterar Wrestling Observer Newsletter att WWE förväntar sig ett avtal med Kamille snart.

Meltzer sa: “Kamille (Kailey Latimer, 31), vars NWA-kontrakt löpte ut den senaste veckan, förväntas hamna här (WWE), troligen med NXT.” Med tanke på hennes storlek, utseende och atletiska förmåga passar hon perfekt för WWE, särskilt under Triple H:s ledning.

Hur WWE vs. AEW startade och hur det går: tittar på deras 5-åriga rivalitet

Utsikten att Kamille ska möta talanger som Lyra Valkyria, Tiffany Stratton, Rhea Ripley och Bianca Belair ger spänning till vad som kan bli ett banbrytande år i proffsbrottning! Precis som hon ryktas det att Sasha Banks kommer tillbaka till WWE.

Kommer Sasha Bank att komma till WWE Royal Rumble 2024?

Tidigare WWE-mästare och en av de fyra hästkvinnorna, Sasha Banks, lämnade kampanjen 2022 mitt i hennes Tag Team-titel, med hänvisning till kreativa frågor. Över ett år senare har rykten om hennes WWE-återkomst under hennes NJPW-mästerskapsuppdrag dykt upp, och PWInsider gav en uppdatering om situationen.

Banks, som för närvarande är känd som Mercedes Mone i NJPW och håller IWGP Women’s Championship, har enligt uppgift öppnat kommunikation med WWE om en potentiell avkastning. Rapporten tyder på att förändringar i ägande och den kreativa regimen har satt för en återställning i deras relation.

Banks hade lämnat WWE under Vince McMahons mandatperiod, främst på grund av kreativa skillnader. Med Triple H som nu leder kreativt, indikerar rapporten ett annat tillvägagångssätt, och WWE uppges vara angelägen om att hon ska återvända, särskilt efter Charlotte Flairs skada.

Inget har bekräftats. Rykten fortsätter också att cirkulera om att banker potentiellt går med i AEW. Tror du att Kamille antydde en WWE-debut 2024?

RELATED ARTICLES

Mest populär