Saturday, December 2, 2023
HemWwe"Nummer två är Messi ..." - WWE Superstar Drew McIntyre startar debatter...

“Nummer två är Messi …” – WWE Superstar Drew McIntyre startar debatter med djärva Cristiano Ronaldo-påståenden

Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo? Denna fråga har lyckats fängsla miljoner runt om i världen. I en överraskande händelseutveckling, Drew McIntyre, en känd WWE-superstjärna doppade också tårna i denna oändliga debatt. Utan att tveka fortsatte han med att snabbt avvisa La Pulga till förmån för CR7.

Trots att argentinaren nyligen skrev sitt namn i historieböckerna genom att vinna sin åttonde Ballon d’Or, behövde denna WWE-superstjärna inte tänka två gånger på sitt svar.

WWE-stjärnan avvisar Lionel Messi till förmån för Cristiano Ronaldo

Messi-Ronaldos popularitet är så stor att även frågan om vem som är bäst bland dem ofta överskrider fotbollsvärlden och lyckas intrigera otaliga. Intressant nog har en ny och oväntad röst anslutit sig till tåget från WWE-världen. Drew McIntyre tvekade inte att lägga fram Ronaldo som sitt svar.

Medan han pratade med GOAL50 sa han: “I stort sett alla blandar dem fram och tillbaka, vem är en som är två. Jag ska berätta det faktiska svaret nu. Det faktiska svaret är att nummer två är Messi, och en är Ronaldo. Förlåt, det är sanningen”. Som hans oförlåtande ord antyder har McIntyre anslutit till Team Ronaldo och har gett Messi en kall axel samtidigt som han hållit honom kvar vid två.

Noterbart är att detta inte är första gången en WWE-stjärna har ställt sig på Ronaldos sida. Tidigare hade John Cena också uttryckt att när det kommer till att nämna kända fotbollsspelare så skulle han bara peka ut Cristiano Ronaldo, både i början och slutet av listan. Ändå verkar det som om listan över Ronaldos beundrare fortsätter att växa.

Samtidigt, bortsett från WWE, tog den här frågan nyligen upp i boxningsvärlden, där Anthony Joshua valde ett unikt tillvägagångssätt för att slutgiltigt lösa den bestående debatten. En fantasy boxningsmatch!

En boxningsmatch mellan Messi och Ronaldo!

I en intervju nyligen fick Anthony Joshua frågan om sina ideala utmanare för en hypotetisk fantasykamp. Presenterad med möjligheten att välja från en mängd olika fält, bestämde sig Joshua för en sammandrabbning mellan de två fotbollsikonerna, Ronaldo och Messi. När han tillfrågades om den potentiella vinnaren, förklarade han självsäkert, “Ronaldo”, följde upp med en nick till sin beundran för båda fotbollsveteranerna.

Medan han diskuterade fantasikampen vidare, berömde han Messis vision och insisterade på att han kunde föreställa sig La Pulga som “guppar och väver vinklar”. Sedan avslutade han: “Det skulle vara tufft. De är båda lika bra som varandra.” Det var faktiskt en ganska intressant hypotes från Joshua!

Vad är dina tankar om allt detta? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär