Wednesday, December 6, 2023
HemNBANuggets Skaderapport: Återvänder Jamal Murray ikväll mot Cavaliers efter att ha missat...

Nuggets Skaderapport: Återvänder Jamal Murray ikväll mot Cavaliers efter att ha missat två tidigare matcher?

Denver Nuggets säsong har sett många vändningar, och fans och analytiker kan bara föreställa sig vad som väntar dem. Murray har inte spelat på banan sedan den 4 november när de vann mot Chicago Bulls. Nuggets hade dock bra och dåliga resultat under denna period. När kvällen närmar sig, är frågan som ekar genom sinnena hos både fans och analytiker om Jamal Murray kommer att göra en triumferande återkomst till domstolen mot Cavaliers.

Kommer Jamal Murray att spela ikväll?

Nuggets har varit tvungna att möta uppförsbackar i sin hårda seger mot Los Angeles Clippers och sin hårt kämpade förlust mot New Orleans Pelicans. Sedan, vakten Jamal Murray är fortfarande borta på grund av sin hälsenaskada, Nikola Jokic, en tvåfaldig MVP leder sitt lag genom att bära mer ansvar i Murrays frånvaro.

I kvällens match-up mellan Cavaliers och Nuggets kommer båda lagen in med identiska rekord på 1-1 i In-Season-turneringen. Däremot rapporteras skador med lagets senaste framgångar som slår en hake på Murrays förestående comeback.

Han är fortfarande borta för hamstringsskadan som han fick i matchen mot Bulls. Jokics hjältemod mot Pelicans där han hade 26 poäng, 18 assist och 16 returer framhäver lagets beroende av dess stjärncenter.

Nuggets vs. Cavaliers lovar en natt av spänning

Kavaljererna kommer dock in i mötet med sina egna problem och framgångar. Nuggets kommer att spela mot ett lag som nyligen vunnit sina två senaste matcher, inklusive nederlaget för Detroit Pistons, vilket ger dem en solid fart.

Darius Garland har hamnat i rampljuset efter att Donovan Mitchell lämnade planen med en ansträngning i höger hälsena och gjorde en enda säsongs högsta på 28 poäng i en seger över Pistons. Cavaliers upplever dock ett liknande problem då Okoro missar sin sjätte raka match på grund av en knäskada.

Men JB Bickerstaff tror fortfarande på att Okoro kommer tillbaka, och betonar hur hans frånvaro är en stor sak, speciellt för ett lag som Nuggets. Skador och återhämtning kommer att skapa spänning i kvällens match mellan Nuggets och Cavaliers eftersom Jamal Murrays frånvaro kommer att tvinga Nuggets att spela utan honom på banan.

RELATED ARTICLES

Mest populär