Saturday, January 28, 2023
HemFootball"Nu kan vi jävla vem vi vill ha" - Cristiano Ronaldos syster...

“Nu kan vi jävla vem vi vill ha” – Cristiano Ronaldos syster går med flickvännen Georgina Rodriguez när de slår Portugals manager för att bänka CR7

Portugal har kvalificerat sig till kvartsfinal i fotbolls-VM efter en storseger över Schweiz. Europamästarna 2016 gjorde sex mål efter Schweiz för att boka en plats i nästa omgång av tävlingen. Men tränaren Fernando Santos bestämde sig för att bänka kaptenen Cristiano Ronaldo och startade unge Goncalo Ramos före honom.

Många ifrågasatte hans beslut inför matchen. Det fungerade dock då Portugal vann med 6-1 mot det schweiziska laget. Men Ronaldos syster och flickvän var särskilt missnöjda över beslutet även efter matchen.

Efter att ha suttit på bänken större delen av matchen kom Ronaldo in i den 74:e min. Portugal ledde dock redan vid den tiden med 5-1.

Ronaldo fick inte många möjligheter att göra mål men en frispark nära straffområdet. 37-åringen slog dock sönder den på försvarsmuren. Portugal vann med 6-1 till slut med Ronaldo som bara hade ett skott. Goncalo Ramos, som startade i Ronaldos position, gjorde ett hattrick. Den 5-faldiga Balon d’Or-vinnaren sågs också lämna sina lagkamrater, som fortsatte med att klappa för fansens stöd efter vinsten.

Elma Aveiro, syster till Cristiano Ronaldo, slår till mot Portugals tränare

Ronaldos syster, Elma, gick till Instagram för att uttrycka sin frustration över Fernando Santos beslut. Hon tjatade på sin Instagram efter att Santos bestämde sig för att sätta Ronaldo på bänken för första gången i världscupen.

Elma skrev: “Ja Ronaldo är inte evig, ja Ronaldo kommer inte spela för evigt, tyvärr gör han inte mål nu, han är gammal, Portugal behöver inte Ronaldo 👏👏. Vi pratade om vad vi hörde, allt han gjorde är inte viktigt, allt han gjorde glömdes bort. Nu ber de om förlåtelse och de behöver honom inte. Jag kommer att registrera det och senare pratar vi. Rui Santos, vad kommer han att be om ursäkt för? Nu kan vi knulla vem vi vill. Det är synd att förödmjuka en man som har gett så mycket, men senare kommer jag att se mycket mer.”

Inte bara detta, Elma la också upp en bild på Ronaldo på bänken med en stark bildtext.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Elma Aveiro (@elma_oficial)

Det är inte första gången Ronaldos syster uttalar sig offentligt om sådana här frågor på sina sociala medier. Katia Aveiro har också försvarat sin bror ibland. Ronaldos flickvän, Georgina Rodriguez, tog också en smyggrävning på Santos genom sin Instagram. Hon sa att det var “synd” att fansen inte kunde se Ronaldo under 90-talets minuter av matchen.

Vad tycker du om att Ronaldos familj talar om saken? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär