Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerNu i Saudiarabien, Kevin De Bruynes hem plundrades av inbrottstjuvar; Hustru...

Nu i Saudiarabien, Kevin De Bruynes hem plundrades av inbrottstjuvar; Hustru Michele Lacroix & Kids Safe

Kevin De Bruyne, som har varit borta de senaste tre månaderna på grund av skada, mötte ytterligare ett bakslag när hans hem i Belgien plundrades av inbrottstjuvar. Händelsen inträffade medan De Bruyne var borta med Manchester City-truppen i Saudiarabien för klubb-VM, och det var hans fru, hans fru, Michele Lacroix som gjorde upptäckten.

Amerikas favoritvideo idag

Inbrottet skedde på lördagskvällen i De Bruynes fritidshus i Zandstraat, Bolderberg. Medan innehav har stulits har det lyckligtvis inte kommit någon skada till liv ur det.

Kevin De Bruynes hus vändes upp och ner av inbrottstjuvar

Tydligen bröt sig inbrottstjuvar in i De Bruynes hus någonstans mellan klockan 16 och 21. Tack och lov var hans fru, Michele Lacroix, och deras tre barn säkert borta från huset vid tidpunkten för inbrottet. Brottslingarna lyckades ta sig in i lägenheten på första våningen med hjälp av en stege.

“Barn som inte kunde vänta” – Kevin De Bruyne lämnade Chelsea trots Jose Mourinhos löfte om startelva

När de gick in i lokalerna genomsökte de huset och lämnade det i ett tillstånd av oordning. Huvudmålet för inbrottet verkade vara smycken, eftersom det var det som rapporterades försvunnet från huset. Michele Lacroix upptäckte inbrottet vid 21-tiden och larmade omedelbart myndigheterna.

Polisen har tagit kontroll över utredningen och arbetar för närvarande med att identifiera de skyldiga bakom detta oförskämda dåd. I nuläget har ingen ytterligare information lämnats om identiteten på inbrottstjuvarna eller eventuella spår i fallet.

RELATED ARTICLES

Mest populär