Monday, December 4, 2023
HemGolfNu en bortglömd golflegend, Anthony Kim hjälpte en kämpande gravid kvinna med...

Nu en bortglömd golflegend, Anthony Kim hjälpte en kämpande gravid kvinna med en 5-siffrig gåva i hjärtvärmande avsnitt från 2008

Det är inte många golfare som är vördade i samma andetag som den bortglömda stjärnan Anthony Kim. Medan han gjorde ett plaskande inträde på golfscenen, var hans avgång från scenen ovanligt tyst. Men under åren som har gått har svunna berättelser och out-of-the-blue iakttagelser påkallat minnen av det tidigare golfunderbarnet. För att lägga till det, avslöjade Kims tidigare tränare, Adam Schriber, nyligen en hjärtevärmande historia om sin dåvarande student, som utgör den perfekta Thanksgiving-historien.

Anthony Kims gripande historia, berättad av Adam Schriber

Även om Kim inte framträder i media nuförtiden, återberättar hans kamrater ofta hans sagolika historier. Adam Schriber, som var Kims långvariga tränare, hoppade på tåget när han talade på Golf Channels “Swing Expedition”.

Schriber tog oss tillbaka till 2008, när Kim fortfarande njöt av sin tid på golfbanan. Händelsen ägde dock rum på en pizzeria i Palm Desert, Kalifornien. Kim och Schriber serverades av en gravid servitris, vilket fick den förstnämnda att förmedla sina välönskningar.

Men hälsningen blev sur när servitrisen avslöjade att fadern till hennes ofödda barn hade lämnat henne och erkände att hon var rädd för att få barnet på egen hand. “Herregud, jag såg det inte komma,” mindes Schriber att Kim berättade för honom.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Golf Digest (@golfdigest)

Några månader senare besökte paret restaurangen igen, där samma servitris var där för att hälsa på dem. Hon kramade Kim när golfaren kom och visade till och med ett foto på sin bebis. När Schriber frågade vad som pågick avslöjade en nådig Kim att han hade lämnat henne ett tips förra gången.

Och det var inte ett vanligt tips. “Jag kommer inte ihåg, det var antingen ett tips på $10 000 eller $20 000,” sa Schriber. “Att se honom ge tillbaka och göra saker för andra människor… det är vad det handlar om.”

Var försvann Anthony Kim?

Vid millennieskiftet var Kim en fantastisk talang som väntade i kulisserna för att ta sig an världen. Han hade säkrat segrar i tre PGA Tour-evenemang innan han fyllde 25 och var en del av det segerrika Ryder Cup-laget 2008.

Men skador hämmade hans karriär. Återkommande Achilles-bekymmer gjorde honom åsidosatt från många turneringar, men han gjorde sitt jobb ibland. Det ändrades dock efter hans senaste framträdande 2012.

Medan många fortfarande är i mörkret om Kims beslut, påstås det bero på hans försäkringsavtal. Enligt olika rapporter har den före detta golfaren en policy som skulle betala honom 10-20 miljoner dollar om han skulle hindras av en karriärhotande skada.

Även om han har stannat utanför klubbarna hittills, har Kim aldrig proklamerat att han går i pension från sporten. Tror du att han kommer att göra comeback i sporten i god tid? Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär