Sunday, December 10, 2023
HemGolfNu den mest följda golfaren på Instagram, Paige Spiranac "var tvungen att...

Nu den mest följda golfaren på Instagram, Paige Spiranac “var tvungen att sluta” sin första passion på grund av olyckliga skäl

Paige Spiranac bytte karriär tidigt i sitt liv. Under sin barndom arbetade hon sig igenom livet som gymnast när hon mötte de fysiska begränsningarna av sin skada. Spiranac gick sedan över till golf och är nu den mest kända golfaren på sociala medier.

Paige Spiranac, 29, är känd för sin orädda persona. Hennes stil och närvaro på sociala medier har skjutit i höjden för hennes berömmelse i golfvärlden. Den nu pensionerade proffsgolfaren debuterade på Cactus Tour redan 2016 och tog sin första vinst samma år, genom att slå den då topprankade amatören Hannah O’Sullivan i Scottsdale.

Paige Spiranac och hennes initiering i golf som en karriär

Den berömda golfsensationen, Paige Spiranac, började sitt liv med att drömma om att bli hennes gymnast. När hon växte upp lite började hon jobba för detsamma och tränade för att uppfylla sin dröm om att bli olympisk gymnast.

DYK DYPARE

En svår och sällsynt skada i knäna kostade dock hennes drömmar om att bli OS-gymnast. Även om hennes pappa var där för att stötta henne varje steg på vägen. Han föreslog att hon inte skulle ge upp och prova en karriär inom golf.

Hon sa, “Jag var en tävlingsgymnast under den första delen av mitt liv… tills jag skadade mig riktigt illa. Så jag var tvungen att sluta. Min pappa sa: “Jag tror att du verkligen skulle älska golf”.

Ända sedan hon bytte till golf. Hon har inte bara fått framgång utan också berömmelse. Paige har haft en karriär fylld av prestationer. Trots att Spiranac slutade med golf ganska tidigt. Däremot hittade hon sin väg genom sociala medier. Hon är nu den mest kända golfaren på sociala medier.

Spiranac och hennes erfarenhet av berömmelse

Paige var i en mycket bräcklig ålder när hon först smakade den sanna smaken av berömmelse. Hon blev känd redan 2016. Efter en vinst blev hon viral på sociala medier, och hennes följare ökade snabbt.

Hon rankades även bland världens bästa juniorgolfare. Saker och ting tog fart efter incidenten 2015, och Paiges liv förändrades över en natt.

Livet i rampljuset är inte det lättaste att leva med. Berömmelse kommer vid en tung domstol och Spiranac är tydligt medveten om detta.

Men hennes resa till framgång är en ode att minnas. Sättet hon lyckades hantera berömmelsens fasor och hur hon använde det till sin fördel är verkligen inspirerande.

RELATED ARTICLES

Mest populär