Wednesday, February 28, 2024
HemTennisNovak Djokovics nära vän Ana Ivanovic relaterar Australian Open Heckling-kontrovers till ett...

Novak Djokovics nära vän Ana Ivanovic relaterar Australian Open Heckling-kontrovers till ett “genombrott” barndomsögonblick

Med en uppvisning av sin rena briljans har Novak Djokovic borstat undan några av spelarna av hög kaliber för att säkra en plats i den fjärde omgången av Australian Open. Men bortsett från hans fantastiska prestationer, fångade en kontroversiell incident som involverade serbern uppmärksamheten hos många i tennisvärlden, inklusive hans landsman och WTA-veteranen, Ana Ivanović.

Under sin seger i tredje omgången mot Alexei Popyrin fick den nuvarande världsledande spelare konfrontera en Australian Open-åskådare som “hackade” honom. Som en reaktion på Djokovics förödande incident, 2008 års franska öppna mästaren Ivanović visade ett “genombrott” barndomsögonblick som involverade henne och hennes landsman.

Ana Ivanović berättar om Novak Djokovics häpnadsväckande incident i Australian Open

Den före detta serbiska tennisspelaren tillfrågades nyligen om hon också såg Djokovics brinnande ordväxling med en Australian Open-spelare, då ATP-spelaren hördes rasande ropa, “Kom och säg det till mitt ansikte”. I ett exklusivt samtal med EssentiallySports sa Ana Ivanović: “Jag tror att nästa dag, men jag har inte sett som … Du vet ibland, jag måste säga det här om jag går tillbaka när vi började spela som Jelena, Novak och jag själv 2006-07 när vi gjorde ett stort genombrott från Serbien.”

När hon pratade om det “stora genombrottet” öppnade WTA-veteranen också upp om hur det ibland kan vara “irriterande” för spelare när åskådare försöker häckla dem under deras match. Ivanović sa: “Vi hade fantastiskt stöd och ibland var fansen högljudda under poängen eftersom de var så exalterade. Äntligen hade de någon från Serbien, de bor förmodligen var vi än spelade. Och ibland kommenterar de även under den punkt som motståndaren tycker att det är väldigt irriterande.”

Den serbiske före detta världens främsta tennisspelaren tillade: “Jag förstår, du vet, till och med att vara, låt oss säga, på den goda sidan. Det kan ibland vara frustrerande när du spelar en match och någon leker med sina kommentarer. Ibland kanske Novak använder det som sin energi och ibland hjälper det honom att bli lite mer upprörd för att bli lite mer pumpad. Så att han till och med spelar bättre efter det, tror jag.”

LÄS MER- ‘Du kan säga att han inte är en poser’- Roger Federer-fans kommer att omfamna unga barnet Carlos Alcaraz efter hans graciösa agerande på Indian Wells

Vad tycker du om WTA-veteranens åsikter om Djokovics förbryllande incident i Australian Open? Låt oss veta i kommentarsfältet.

Inlägget Novak Djokovics nära vän Ana Ivanovic relaterar Australian Open Heckling-kontrovers till ett “genombrottsögonblick” i barndomen dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär