Saturday, December 2, 2023
HemTennisNovak Djokovics fru kommer på en kvick "get" ordlek när det bedårande...

Novak Djokovics fru kommer på en kvick “get” ordlek när det bedårande paret tillbringar äventyrlig tid tillsammans

Jelena Djokovic, den serbiske legendaren Novak Djokovics stödhustru, delade nyligen bedårande bilder på duon på Instagram. Fansen såg dem tillbringa kvalitetstid på toppen av ett berg. Hon delade en ordleksfylld bildtext för alla sina följare.

Novak Djokovics fru delar bedårande videor med honom

Jelena Djokovic delade en vacker bild på Instagram för sina följare. Hon åtföljde den också med en rulle som dokumenterade hennes resor. I inlägget ses Novak Djokovic njuta av kvalitetstid med sin fru på de klippiga bergen. Berget har fått sitt namn på grund av sin distinkta skalform. La Concha, det högsta berget i och nära Marbella, är 1200 meter högt.

Jelena rubricerade sitt inlägg som “Ett annat toppmöte. Ps. Vi följde en gets väg. En annan topp vann, vi valde att gå vägen som getter går..🐐” Fansen var glada över att se bildtexten fylld med GET-punsarna.

DYK DYPARE

I september 2013 tillkännagav paret sin förlovning och de gifte sig i juli 2014. Hon driver också Novak Djokovic Foundation, en ideell organisation. Det förbättrar serbiska barns tillgång till utbildning.

Jelena slog nyligen tillbaka på sin mans kritiker

Nyligen dök en video upp på Internet där Novaks följe blandade något på sina platser. Medan den 21-faldige Grand Slam-mästaren tävlade i turneringen sågs hans parti i ett misstänkt beteende. Publiken hade skymt Djokovics fest när kameran fokuserade på den. Ett bollbarn fick senare blandningen av en gruppmedlem, som senare skickade den till Djokovic på banan.

Jelena svarade på rykten om spännande videor på Paris Masters. På Twitter talade Jelena upp till hans fördel. Hon sa att det inte fanns något misstänkt med det och att hennes man skulle ta upp det senare i sin egen takt. Låt oss veta vad du tycker om videon i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär