Saturday, December 2, 2023
HemTennisNovak Djokovics barn stjäl showen när de lyser upp Turin med sin...

Novak Djokovics barn stjäl showen när de lyser upp Turin med sin förtjusande närvaro

Semifinalerna i ATP World Tour Finals avslutades precis mellan Novak Djokovic och Carlos Alcaraz. Och överraskande nog blev det en promenad i parken för världsettan. Han vann matchen mot Carlos Alcaraz i raka set, trots spanjorens tappra insatser i andra set. Det var dock inte Djokovics övertygande seger som tog rampljuset i Turin. Snarare var det hans barns bedårande reaktion på hans dominerande uppvisning på banan.

Under matchen, trots att han spelade sin bästa match i turneringen, stals showen av hans barn. De visades kontinuerligt på kamera då de såg till att heja sin pappa på bästa möjliga sätt.

Novak Djokovics barn förvandlas till hans hejaklacksledare när han dominerar semifinalerna i ATP-finalerna

När tennisvärlden spikades på sina platser under sammandrabbningen mellan Alcaraz och Djokovic, var de som spelade svårast för att resultaten skulle falla till Djokovics fördel hans barn. Båda hans barn, Tara och Stefan, sågs på läktaren och hejade på sin pappa. Deras söta reaktioner på sin fars dominerande uppvisning fångade allas uppmärksamhet på stadion och på sociala medier.

När ett fan lade upp en video av Stefans reaktion, gick ett fan till twitter och skrev “Idemooo (hjärta uttryckssymbol)”.

När Djokovic slog ett fantastiskt skott mot Alcaraz, fångade ett annat fan Tara Djokovics bedårande reaktion.

Och när dina barn hejar på dig, tenderar saker bara att falla på plats. Vi är säkra på att stödet från hans familj spelade en avgörande roll i hans framgång idag. Men det är inte det enda som var minnesvärt med idag. Redan innan sin match såg Djokovic till att hålla sina fans glada då han mötte dem så fort han klev ur sin bil.

Kommer 2024 att bli slutet på Novak Djokovic-eran med bildandet av en ny “Big 3”?

Djokovic höll sina fans upprymda redan innan den här matchen

Naturligtvis är han att vinna matchen verkligen ett fantastiskt ögonblick för sina fans lika mycket som det är för honom. Men Djokovic såg också till att göra sina fans glada under sin gruppspelsmatch mot Daniil Medvedev. Efter att ha blåst igenom den tuffa matchen i raka set började serben skriva autografer för sina fans. Bland de många ivriga anhängarna som väntade, fångade en ung pojke uppmärksamheten från världens nummer 1.

Djokovic, efter att ha signerat sin överdimensionerade tennisboll, tröstade pojken, som var överväldigad av känslor. Han fortsatte att trösta honom och stod där så att den unga fansen kan uppfylla sin dröm om att träffa sin idol. Det visade sig vara en festkväll för den unga fansen och hans idol.

Nu, efter sin seger mot Carlos Alcaraz, möter världens nummer etta den lokala fanfavoriten Jannik Sinner i finalen för att tävla om en rekordsjunde ATP-finaltitel. Kan Djokovic skapa ytterligare ett rekord imorgon i finalen?

RELATED ARTICLES

Mest populär