Wednesday, December 6, 2023
HemNASCARNotoriskt privat Chase Elliotts kärlekslivsuppenbarelse kan locka singelkvinnorna i Georgia

Notoriskt privat Chase Elliotts kärlekslivsuppenbarelse kan locka singelkvinnorna i Georgia

Chase Elliott är en amerikansk bilracingförare som tävlar i NASCAR Cup Series med Hendrick Motorsports. Vi betraktar ofta Elliott som en av sportens mest populära förare. Även om han tillbringar en betydande del av sin tid i rampljuset, föredrar Dawsonville-infödingen att hålla sitt personliga liv för sig själv. Elliott gjorde anspråk på mästerskapet i NASCAR Cup Series 2020 precis som hans far, den vördade Bill Elliott, gjorde säsongen 1988.

Bortsett från hans väluppfostrade och mjuka beteende, blommar Hendrick Motorsports-föraren en gång på banan. Ofta aggressiv i sin jakt på den rutiga flaggan. Fansen är väl medvetna om Elliotts bragder på rätt spår. Men inte mycket offentliggörs om hans personliga liv. Främst för att Elliott föredrar att hålla sitt livs båda spektrum långt ifrån varandra.

Det är dock säkert att föraren förblir ogift från och med idag. Om man ska tro rykten så kan han ha haft ett förhållande eller två. Ett namn som ständigt dyker upp är Kaylie Green och, av en slump, har hon en koppling till NASCAR-världen.

Vem är Kaylie Green och hur är hon släkt med NASCAR?

Green studerade vid North Carolina University inom området media och kommunikation. Hon är också en före detta NASCAR Busch Series-förare, David Greens dotter. Några rapporter tydde på att Elliott och Green brukade vara ett par hela vägen tillbaka 2017. Men tydligen är de inte tillsammans nu. Det finns inga bekräftade rapporter om de har splittrats eller ens dejtat i första hand. Vissa fans påpekade att de två separerade på grund av ett förmodat argument och efterföljande nedfall.

Spekulationer om vem Elliott dejtar i år tyder mest på att det kan vara Ashley Anderson.

Vem är Ashley Anderson, möjligen Chase Elliotts nuvarande flickvän?

Enligt rapporter finns det förslag på att Anderson är Hendrick Motorsports-förarens nuvarande partner. Men ännu en gång är konkreta bevis för förhållandets existens fortfarande osäkra, eftersom officiella källor inte har bekräftat detsamma.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chase Elliott (@chaseelliott9)

Efter Elliotts förmodade splittring från Green började han tydligen dejta Ashley Anderson. De trodde också att paret hade varit vänner under lång tid och att de senare kan ha flyttat in i ett förhållande. Ändå har vi sällan sett paret tillsammans, inte ens på lopp. Elliott hade också lagt upp några bilder på honom och Anderson sittande i hans knä via sitt Instagram-konto. Bildtexten till bilden löd “Tack för att du aldrig gav upp mig.”

Informationen om Anderson råkar vara extremt begränsad, eftersom det inte finns några tecken på hennes officiella Instagram-handtag, vilket indikerar hennes frånvaro från sociala medieplattformar och glamouren i samband med det. Vissa rapporter tyder på att hon kan vara i slutet av 20-talet eller början av 30-talet, men det är svårt att bekräfta någon av dessa spekulationer. Några fans på Instagram påpekade att Anderson till och med hade två barn, men att återigen bekräfta dem är som att hitta en nål i en höstack.

Men många rykten har brett spekulerat om att Anderson och Elliott känner varandra under en längre period. Det kan till och med vara möjligt att Elliott kände Anderson, redan innan han dejtade Kaylie Green. Medan Elliott aldrig har bekräftat någon av de två relationerna, verkar bilderna antyda åt andra hållet.

RELATED ARTICLES

Mest populär