Monday, February 26, 2024
HemNFLNotorious Bills Mafia kastar snöbollar på Miserable Steelers George Pickens och Diontae...

Notorious Bills Mafia kastar snöbollar på Miserable Steelers George Pickens och Diontae Johnson

Buffalo Bills mobbar Pittsburgh Steelers just nu. Den sista touchdownen från Khalil Shakir var overklig. Det är dock inte bara Bills som förödmjukar Steelers. Det är också fansen. I det här spelets anda bestämde sig ett fan för att välja George Pickens och Diontae Johnson.

Amerikas favoritvideo idag

Dov Kleiman postade en uppdatering från sidlinjen som visar fans som kastar snöbollar mot Pickens och Johnson. The Bills är på en 31-17 roll och har tagit på sig ett par skador. Men Josh Allen och Co. är på gott humör trots det

Bills fans är oförlåtande mot George Pickens och Steelers

Kleiman twittrade, “Wild #Bills-fans kastar snöbollar på George Pickens och Diontae Johnson på #Steelers-bänken.” Videon visar George Pickens och Dionte Johnson sitta på bänken när ett Bills-fan bestämmer sig för att kasta lite snö på dem.

Pickens reste sig och försökte ta reda på vem som gjorde det. Han såg förvirrad och arg ut på samma gång. Och varför inte? Inget går trots allt enligt deras plan. Tja, det är inte allt. Mitt i en nedslående match är Pittsburgh Steelers frustrerade. Pickens, i synnerhet, ryker på sidlinjen.

En annan tweet från MLFootball visar George Pickens i ett argt tillstånd på sidlinjen. Han ses slå sin hjälm mot marken när Steelers låg efter med 31-17, och alla vinstchanser försvann för varje minut. Enligt bildtexten till videon har WR bötfällts runt 200 000 $ den här säsongen för flera fall av sådan upprördhet.

Men matchen tog slut och Bills dominerade Pittsburgh-laget fullständigt med slutresultatet 31-17. Analytiker trodde att Bills hade 5 % chans att ta sig till slutspelet, men här är de och solar sig i ära. Buffalo-laget vann matchen, men det kom på bekostnad av många skadade spelare.

Men det är inte bara Bills som spelar bra fotboll som vann dem matchen. Det är också misstagen som Steelers gjorde.

“Josh Allen är ett godståg”: Pat McAfee häpnade när Monster 52-yard Rush tredubblar räkningsförsprånget mot Steelers

Steelers tidiga misstag leder till att deras säsong faller sönder

Det hände under andra kvartalet när Bills var uppe med 14. Det var Steelers 2 mål när Mason Rudolph kastade en interception till Kaiir Elam i målzonen. Om Steelers gjorde den touchdownen skulle de fortfarande ha en chans mot Josh Allen och hans lag.

Utöver detta blev Joey Porter Jr skadad och togs ur spelet, vilket gav Bills ännu mer fördel att marschera upp och ner på planen. Mike Tomlin och hans lags säsong avslutades officiellt efter den här matchen.

När det gäller Bills kommer de att få besök av Patrick Mahomes på Highmark Stadium. Det blir första gången Mahomes besöker Highmark i en slutspelsmatch. Saker och ting blir spännande för varje minut. Vem hejar du på?

RELATED ARTICLES

Mest populär