Wednesday, February 28, 2024
HemArman Tsarukyan"Not as Big as Taylor Swift Halftime Show" - Dana White tillkännager...

“Not as Big as Taylor Swift Halftime Show” – Dana White tillkännager UFC 300 Headliner på NFL Superbowl är vad fansen tror

Dana White tar sig säkert tid att tillkännage UFC 300-huvudevenemanget. Det storslagna evenemanget har allt i sig – Justin Gaethjes och Arman Tsarukyans våldsamhet, Charles Oliveiras och Jiri Prochazkas lugn och mycket mer. Ändå saknar det main event-kampen som skulle charma natten.

Tiden tickar och stridssportfansens tålamod blir dystert, så när kommer UFC-chefen honcho att tillkännage kampen? Jo, rykten säger att svaret på UFC 300 kan komma med avslutningen av Super Bowl. Hur frågar du? Låt oss ta reda på.

Dana White tillkännager UFC 300 huvudevenemang på SuperBowl?

Det har funnits många fighters som är villiga att slåss under UFC 300-fanan. Det råder dock en märklig tystnad från UFC-administratörens sida såväl som toppmannen, Dana White. UFC:s VD lovade fansen att han skulle tillkännage huvudevenemanget eller, i en humoristisk twist, olja upp sig enligt memes, tillsammans med Nina Marie Daniele om tillkännagivandet inte skedde i tid. Trots tidens gång har det knappast skett någon utveckling gällande huvudevenemanget.

Rykten cirkulerar i sportvärldens mörka gränder att Dana White, UFC:s VD, planerar ett fräckt drag. Det ryktas att han planerar att avslöja årets största avslöjande, tillkännagivandet av storevenemanget, som en reklam under ͏Super Bowl ͏premiären.

Efter att ha hört om teorin gick fansen till internet för att ge sina respektive åsikter. Några av kommentarerna från fansen är följande:-

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA Karma (@mmakarma)

Till att börja med jämförde ett fan Taylor Wwifts halvtidsshow med Dana Whites tillkännagivande och sa att Swifts show var större

Fortfarande inte lika stor som Taylor Swifts halvtidsshow

Dessutom hävdade ett fan att White kanske inte gör reklamfilmen eftersom den är för dyr.

Nä, för dyrt annonsutrymme vill Dana inte betala den där enorma avgiften.

Dessutom verkar ett fan ha några enorma förväntningar från UFC.

Om de gör en reklamfilm om det är det bättre att förvänta mig King Kong vs Godzilla

Ett fan har föreslagit en teori som hävdar att UFC inte kommer att inkludera Conor McGregor i UFC 300. Fansen hävdar att Dana White strävar efter att maximera vinsten genom att strategiskt planera två separata evenemang med hög betalning per visning (PPV). En händelse skulle vara UFC 300, medan den andra skulle innehålla Conor McGregor.

ufc:n är inte dum nog för att sätta Connor på 300 . 300 kommer att bli en stor hit, och Connor på egen hand kommer att se ett stort kort. De kommer inte att lägga ihop allt de kommer att göra Connor-kampen efter för att maximera vinsten.

Dessutom sa ett fan att det var överdrivet att tillkännage kampen mellan Leon Edwards och Bellal Muhammad.

För mycket många på en super bowl-annons bara för att tillkännage Leon vs Belal

Sist men inte minst, ett fan verkar ha några orealistiska förväntningar från Dana White.

Gsp vs khabib

Av reaktionerna att döma har fansen sin egen teori. Det förväntade fotbollsevenemanget kommer att äga rum den andra veckan i februari. White kan eller kanske inte tillkännager UFC 300-huvudevenemanget, men en sak som är säker är att den kanske inte inkluderar Israel Adesanya.

Är Israel Adesanya avstängd från UFC 300?

Efter att ha tappat bältet till Sean Strickland på UFC 293 tog Adesanya en lång paus från fightingvärlden. Den tidigare mästaren gick till och med så långt som att hävda att han inte planerar att slåss förrän 2027, men i ett uttalande hävdade han att han skämtade. Adesanya har gjort ett hum om att han kan komma tillbaka till UFC tidigare än väntat. Genom en Instagram-berättelse delade Adesanya en 300-filmsaffisch. Detta ökade förväntan på hans comeback. Men enligt Justin Gaethje kanske Adesanya inte kommer tillbaka så snart.

Under ett samtal med MMA-influensern Schmo, väckte Gaethje tvivel om Adesanyas återkomst. “Jag tror att det är ett alternativ som jag inte vet, det är vad jag menar, jag tror att Adesanya-Du Plessis är ett alternativ,” sa han. “. . . Ja, jag menar om han ska slåss (Pereira på LHW) vem vet du vet, vem vet, han sa att han inte skulle slåss på länge, vem vet om han har tränat hela tiden om det var ett knep och det här verk som kommer att bli ännu en slutsten i hans fantastiska historia”, sa Gaethje.

‘The Highlight’ har gjort sitt uttalande och verkar som om han är osäker på Adesanyas återkomst. Hur som helst, vad tycker du om Gaethjes uttalande? Berätta om det i kommentarerna nedan.

Läs mer: UFC News: Tom Brady avslöjar sitt förhållande till UFC Executive som arbetar med Dana White i bekännelse till Alexander Volkanovski

Inlägget “Not as Big as Taylor Swift Halftime Show” – Dana White tillkännager UFC 300 Headliner på NFL Superbowl Is What Fans Believe dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär