Monday, December 4, 2023
HemNFL"Nobody Takes a Dump": Hockey GOAT Wayne Gretzky bröt en gång en...

“Nobody Takes a Dump”: Hockey GOAT Wayne Gretzky bröt en gång en ökända “No Pooping”-regel på NFL-legenden John Maddens buss

NFL-underbarnet John Maddens liv är värt att ta en titt på. Efter hans bortgång hyllade många av de stora idrottslegenderna honom sina innerliga hyllningar. Många idrottare som arbetade nära honom reciterade till och med anekdoter från Maddens liv. En av dessa idrottare är ingen mindre än den tidigare Raiders-spelaren, Matt Millen. Han påminde om John Maddens ökända styre.

Tidigare i år pratade Millen om de tre reglerna som Madden hade för sina fotbollsspelare. Intressant nog var dessa regler inte begränsade till endast NFL-spelare. En gång föll även NHL-GET, Wayne Gretzky, offer för Maddens regler.

Wayne Gretzky bröt en gång John Maddens Infamous Rule

I intervjun med The Athletic påminde Matt Millen om de 3 viktigaste reglerna som John Madden skapade för sina spelare. “Madden var känd för att ha tre regler för sina fotbollsspelare”, sa Millen. Han utvecklade vidare dessa regler, “Nej. 1: “Kom i tid.” Nr 2: “Var uppmärksam.” Och nr 3: “Spela som fan när jag säger åt dig att göra det.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av A2D Radio (@a2dradio)

Regelsagan slutar inte här. Matt förklarade ytterligare Maddens mindre kända regel, som är “Ingen tar en soptipp”. Men den gyllene regeln bröts verkligen av Millen, Fox-producenten Richie Zyontz och hockeylegenden Wayne Gretzky.

DYK DYPARE

Trots att Madden, baserat på Matts samtal, aldrig kom över förseelsen, gav han Gretzky en passning. Samtidigt som han förbjöd Millen och Zyontz att leva med sina ofog. Millen sa: “På något sätt fick Wayne Gretzky ett pass. Richie och jag bar det mesta, men i synnerhet var det jag eftersom jag bröt mot regeln ett kvarter från hotellet. Han sa alltid att han var tvungen att bära den där skiten runt i resten av landet.”

John Madden: En spelare, en tränare och en kommentator

John Madden prydde fotbollssporten genom att inte bara spela sporten utan också genom att coacha många generationer av spelare. Han har till och med den högsta vinstprocenten bland andra NFL-tränare. Madden tränade runt 100 matcher och är högt ansedd för varje spelares berömvärda vinst. Han var också sportkommentator. Hans exceptionella kommentarer gav honom till och med 16 Sports Emmy Awards.

Medan den stora legenden inte längre finns med oss. Men hans arv och läror kommer alltid att komma ihåg i fotbollens historia.

RELATED ARTICLES

Mest populär