Wednesday, February 28, 2024
HemNoah LylesNoah Lyles, som går med i familjen Avianne, får största "mästerskap"-hedern inför...

Noah Lyles, som går med i familjen Avianne, får största “mästerskap”-hedern inför OS i Paris 2024

Den amerikanske sprintstjärnan, Noah Lyles, hade en imponerande portfölj av segrar 2023, med ögonen på sin strävan efter olympisk ära i år. Med inriktning på fler guldmedaljer 2024, inklusive världsspelen i Glasgow inomhus och Paris, är friidrottsstjärnan angelägen om att lägga till fler världsrekord under sitt namn. Lyles hade en fenomenal kampanj 2023 och säkrade tre guldmedaljer på Worlds, vilket satte farten för hans ambitioner för detta år.

På väg mot guld har Lyles börjat sitt år med en diamant. Att få sin första banring för varje mästerskap designad av kändisjuveleraren Joe Avianne är definitivt ett blickfång. För sitt allt erövrande 2023 fick 26-åriga Lyles en massiv ring för att hedra sina anmärkningsvärda segrar vid friidrotts-VM 2023.

Tar emot första mästerskapsspårringen

Avianne & Co.s officiella Instagram-handtag, @aviannejewelers, tog för att ge en intrikat titt på banringen, som presenterades för att hedra Noah Lyles världsmästerskapssegrar 2023. Avianne och Co. regerar i Manhattans Diamond District, känt för att tillverka anpassade diamantsmycken för elitkunder. Med den bästa blandningen av tradition och hantverk har kändisjuveleraren Joe Avianne designat för toppnamn som Tom Cruise, Pete Davidson, Coi Leray och andra under de senaste två decennierna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av AVIANNE & CO. (@aviannejewelers)

Bildtexten till inlägget lyder: “Den 3x världsmästaren som representerar Team USA @nojo18 tar emot den första spårringen för mästerskapet. Nästa stopp är OS#inaviannewetrust #donebydylvonchi.” Det är en symbol för stor prestige, för hans fenomenala rekord, vilket ger honom boosten att vara i linje med OS-härligheten i år. Vid epicentret har ringen initialerna VM för att markera evenemanget, med de specifika egenskaperna, “Världsmästare 2023”, som nämns åt sidan. Den har också hans namn på insidan.

Denna bländande ring hedrar verkligen äran som Lyles har gett Team USA. I augusti förra året hade Lyles sopat guld på 100 m, 200 m och 4×100 m samtidigt. Nyligen vann Lyles 60 m vid New Balance Indoor Grand Prix med sin personliga bästa tid. Och alla har satt tonen rätt under det olympiska året.

Underblåser sin OS-dröm

För den 26-årige Floridian är han den regerande trefaldiga världsmästaren, som markerar framsteg inom sprintområdet. Sedan Usain Bolt gick i pension 2017 är den som kommit närmast Lyles. Han måste dock fortfarande täcka sina drömmar om OS-härlighet, som han flitigt eftersträvar i år. När han slutförde sitt lopp på 6,44 sek i år på New Balance Indoor, markerades det som den snabbaste tiden på året. Och han gjorde sina ambitioner tydliga efter det.

Läs mer: Noah Lyles lägger till ytterligare ett värdefullt smycke till sin världsmästerskapssamling, avslöjar historien bakom det

När han pratade om det efter vinsten, tillade Noah Lyles: “Förra året gick jag ut och vann tre guldmedaljer. I år vill jag få fyra. Och om jag inte får fyra går jag efter tre världsrekord.” För närvarande siktar han på fyra guldmedaljer 2024. Varumärkesringen kommer säkert att ge en diamantboost till hans gyllene drömmar!

SE BERÄTTELSE – Noah Lyles är all in, rotar för $155M Esports Giants på World 2023

Inlägget Att gå med i familjen Avianne, Noah Lyles får största “mästerskaps”-hedern inför OS i Paris 2024 dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär