Wednesday, February 28, 2024
HemJosephus LylesNoah Lyles går med den jamaicanska flickvännen Junelle och Co för att...

Noah Lyles går med den jamaicanska flickvännen Junelle och Co för att avslöja exklusiva Universal Studios-klipp

Jul och lycka går hand i hand. Spänningen är påtaglig när semestervibbarna tar över alla och det är kortfattat synligt i den senaste uppdateringen av Noah Lyles. Han är en av de bästa sprinterna som finns i bangemenskapen, och han vet hur han ska ge sitt bästa i allt. Lyles tankesätt är inte bara begränsat till fältet, han gör samma sak i sitt personliga liv.

Amerikas favoritvideo idag

Förutom att stå högst upp på pallen vet Noah Lyles också hur man har kul när den är som bäst. Efter att ha haft en hårt arbetande säsong avslutar han den nu på ett bra sätt med sin familj, Josephus Lyles, sin flickvän Junelle Bromfield och andra. I den senaste juluppdateringen av Universal Studios, öppnade han och hans familj om sin favoritresa från äventyret de gav sig ut på för julkul. De tog med sig sina beundrare på en virtuell semester.

Noah Lyles delar en söt juluppdatering med familjen

Noah Lyles delade en video på sitt Instagramkonto där han sågs besöka Universal Orlando Resort. I videon har han och hans familj avslöjat sina favoritturer och det kunde inte bli roligare. Bildtexten till videon hade “Familjens favoritturer på Universe Orlando”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Noah Lyles (@nojo18)

Denna nöjespark har många åkattraktioner och Noah Lyles favorit bland alla är en av de mest spännande åkattraktioner, Velociraptor. Han uttryckte, “Velociraptor var min favorit åktur överlägset. Jag har åkt den tre gånger”.

Tillsammans med Noah var hans bror Josephus Lyles och flickvännen Junelle Bromfields favoritritt också Velociraptor. De andra medlemmarna i Noahs team avslöjade också sina favoriter, inklusive Harry Potter and the Escape from Gringotts, Hollywood Rip Ride Rockit och andra. Bröderna Lyles hade dock inte bara roligt, de sträckte också fram en hjälpande hand för de andra.

Bröderna Lyles spred glädje denna jul

Strax före jul har Noah Lyles och hans bror kommit med flera leenden denna jul genom sin välgörenhetsorganisation, Lyles Brother Sports Foundation. Detta är en ideell organisation som betonar att hjälpa oprivilegierade genom att utöka deras kunskap om sport.

Noah Lyles bror avslöjar en spektakulär semester-extravaganza som lovar att fascinera

De delade uppdateringar på sin Instagram om att göra ungdomarna glada i jul. De samarbetade med några av de bästa, som Tony McGee och andra, för att samla leksaker före jul. Noahs mamma var också en del av denna aktivitet. Med detta vinner Noah Lyles hjärtan än en gång när han avslutar året på ett lyckligt sätt.

RELATED ARTICLES

Mest populär