Wednesday, December 6, 2023
HemBoxing"No One Likes a Grass": Fans har en fältdag som veckor efter...

“No One Likes a Grass”: Fans har en fältdag som veckor efter Fury vs Ngannou, förbannad Mike Tyson blir viral från ett middagsevenemang i Saudiarabien

Varför skulle man göra en före detta världsmästare som Mike Tyson vänta? Men om du får honom att vänta, var säker på att du kommer att se hans vrede. En video har cirkulerat runt på internet som visar Tyson helt upprörd efter att han tvingats utöva lite tålamod.

Händelsen går tillbaka till några veckor sedan när boxningsvärlden åkte ner till Saudiarabien för att bevittna den högprofilerade utställningsliknande sammandrabbningen mellan WBC tungviktsmästare, Tyson Fury och debutant boxare, Francis Ngannou. Mike Tysons närvaro vid evenemanget motiverades mer än någonsin när han stod vid ringen för att stödja Ngannou, som han tog under sina vingar innan sammandrabbningen den 28 oktober. Även om saker och ting gick till förmån för Tyson-Ngannou-duon den kvällen, irriterade något annat legenden.

Mike Tyson ryker efter att ha fått vänta

En video som delas av tidigare proffsboxare Tony Jeffries visar “Iron Mike” alla lämpade i en stel smoking som skriker, “Hej lyssna, eller hur? Jag får för helvete härifrån. Låt oss få igång den här skiten, okej?” Vad hände som fick legenden så upprörd undrar du?

Jo, Jeffries förklarade att vid galamiddagen före Fury-Ngannou-kampen, kallades alla boxare som var närvarande på platsen för en bild i det intilliggande rummet. Den första som nådde fotosessionen var Iron Mike. Men efter att ha fått vänta på andra boxare tappade Tyson lugnet. Videon har fått fansen att diskutera orsakerna bakom den tidigare boxarens reaktion.

Ett fan föreslog att Tyson använde boxning som ett sätt att ventilera sin ilska och frustration. Men efter att han hängt handskarna kunde han inte hitta alternativ till boxning.

Ett annat fan föreslog att marijuanaaffärsmagnaten inte kunde komma åt ämnet i Saudiarabien, och så den bubblande ilskan.

En annan användare skämtade om att Jeffries snattar om Tyson inte uppskattades.

Ett annat fan instämde i Mikes känslor och tillade att de flesta ogillar gruppbilder.

Ett annat fan var avundsjuk på att inte ha varit på det uppmärksammade evenemanget. Avundsjuka som vi alla delar.

Mike Tyson kan ha varit irriterad den kvällen, men vad följde nästa dag? Han var säkerligen överlycklig.

Ngannou hittar en mentor i Tyson

Mike Tyson kan ha mött skepsis när han gick med i Francis Ngannous läger för hans uppgörelse med Tyson Fury. Ngannous öppna träningspass med Tyson väckte hån och uteslutningen av den kända tränaren Teddy Atlas gav upphov till kontroverser. Det väckte ytterligare spekulationer om saudiska pengars roll i Tysons inblandning, och påstod att det var en del av kungarikets strategi för “sporttvätt”.

Ngannou tystade dock kritiker med en fantastisk prestation. Han slog ner Tyson Fury i den tredje ronden och förlorade knappt på delat domslut. Tyson, på sin “Hotboxin” med Mike Tyson” podcast, berömde Ngannous coachability. Han betonade effektiviteten av sina råd och förutspådde den förödande vänsterkroken som spelade en avgörande roll i kampen.

Trots Ngannous triumf påminner varnande röster iakttagare om att verkligheten kan bita tillbaka efter sagan. Den 37-årige rookiens potential inom boxning har väckt förvåning. Vissa uppmanar dock till återhållsamhet i att förutse hans framtida utmaningar. När boxningsvärlden reflekterar över Ngannous seger, skiftar berättelsen från skepsis till beundran.

RELATED ARTICLES

Mest populär