Saturday, December 9, 2023
HemSoccer"Njutbar" bråk med Cristiano Ronaldo skapar en bekännelse från Saudi Pro League-rival

“Njutbar” bråk med Cristiano Ronaldo skapar en bekännelse från Saudi Pro League-rival

Medan Cristiano Ronaldo kan ha förändrat sin kontinent, det påverkade verkligen inte en sak! Vilket är den utmanande naturen i hans fotbollsdynamik. Även i Saudiarabien fortsätter han att kämpa med alla typer av utmaningar på planen. I en spännande uppenbarelse var en av CR7:s Saudi Pro League-rivaler tacksam för möjligheten att “testa sig själv” mot fotbollslegenden.

Dessutom fortsätter Al Nassrs toppdagar anmärkningsvärt eftersom de behåller sin obesegrade form.

Rivalstjärnan avslöjar att han “lär sig” från Cristiano Ronaldo när han står inför honom

Även efter att Cristiano Ronaldo flyttade till Saudiarabien verkar det som att Gulflandet inte låter honom känna frånvaron av europeisk fotboll. Den portugisiska superstjärnan deltar överraskande nog i vänliga strider mot rivaler på planen. Detta kommer efter Al Ettifaq-stjärnan Jack Hendry beskrev upplevelsen av sin egen kamp med 38-åringen.

Försvararen hade ett tjafs med Ronaldo under Kings Cup RO16, som Al Nassr hade vunnit efter ett sent mål från Sadio Mane. Trots att CR7 avfyrade blankt på poängprotokollet fick Hendry beröm för ikonen. När han talade om BBC:s Football Focus sa han: “Det är riktigt bra att spela mot den här typen av killar. Ronaldo, uppenbarligen, en av de bästa spelarna i världen. Att testa mig mot honom och ha den där striden, det är alltid roligt.”

Samtidigt som Hendry uttryckte sin sorg över förlusten mot Riyadh-laget, påstod han sig må bra efter att ha pratat med Ronaldo och bytt tröjor. “Att spela med de här killarna och bli coachad av dessa killar, det kommer bara att hjälpa till att förbättra mitt spel och i slutet av dagen; Jag lär mig av dem”, avslutade han.

Det här är verkligen några hjärtliga ord från den rivaliserande försvararen, som säkert skulle kännas lugnande i Ronaldos öron. Noterbart är att detta inte är första gången, eftersom en stor personlighet nyligen berömde Ronaldo för att han lyfte Saudi League med sin närvaro.

CR7 har “otroligt” förändrat Saudi Pro League

Nicola Innocentin, sportchef för Al Fateh, uttryckte nyligen tacksamhet mot Ronaldo för att han avsevärt höjt ligans status. Han sa, “Cristiano Ronaldos ankomst till Saudi Pro League förändrade allt i ligan på ett otroligt sätt”. Trots initial oro inom fotbollsgemenskapen om Ronaldos beslut på 500 miljoner dollar, har det onekligen spelat en positiv roll för att främja sportens tillväxt i Saudiarabien.

Erkännandet från ett rivaliserande lags sportchef är verkligen uppmuntrande. Dessutom avslöjade en av Kylian Mbappes tidigare lagkamrater också en gång hur CR7:s närvaro är fördelaktigt för Saudis 20-åriga tillväxtplan. Ändå är alla dessa testamenten att ära följer varhelst Al Nassr-skepparen kliver.

Några tankar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär