Wednesday, December 6, 2023
HemeSports"Nintendo Fanboy i mig skriker ..." - Mario Fans Go Gaga när...

“Nintendo Fanboy i mig skriker …” – Mario Fans Go Gaga när Nintendo avslöjar en fascinerande trailer för den kommande 2023-filmen

Nintendo är en speljätte som verkligen har bemästrat konsten att imponera på fansen, oavsett vad. Medan Switch-tillverkaren redan hade ett fantastiskt utbud av titlar och hårdvara för att svänga spelarna, är de nu redo att bevittna en helt ny överraskning med den kommande Mario-filmen.

Ja, Super Mario Bros.-filmen är bara några månader från sin hypade debut. Världen kommer snart att se den minnesvärda karaktären som dyker upp i en film, överskridande från spelvärlden.

Nintendo-älskare är extremt glada över Super Mario Bros.-filmen!

Den kommande datoranimerade långfilmen är gjord av Universal Pictures, i samarbete med Illumination och Nintendo. Sammantaget blir det den tredje anpassningen av Super Mario-spelsagan. Tidigare har den japanska animefilmen Super Mario Bros. – The Great Mission to Rescue Princess Peach! (1986) och den amerikanska live-actionfilmen Super Mario Bros (1993) har släppts tidigare.

Regisserad av Aaron Horvath kommer Super Mario Bros. Movie att presentera Guardians of the Galaxy-stjärnan Chris Pratt som rösten till den ikoniska rörmokaren. Dessutom inkluderar den stjärnspäckade skådespelaren även Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Seth Rogen, Fred Armisen, Sebastian Maniscalco, Charles Martinet och Kevin Michael Richardson.

Den efterlängtade filmen fick först en teasertrailer för ett tag sedan för att skapa en galen hype. Men nu har det bevittnat en helt ny utökad trailerger idén om dess handling och vad fansen kan förvänta sig av den.

Vänd dig in i den nya tjänstemannen #SuperMarioMovie trailer.

❤️ denna tweet till Power-Up med exklusiva uppdateringar från filmen The Super Mario Bros pic.twitter.com/NSKx7ODFlc

— Super Mario Bros.-filmen (@supermariomovie) 29 november 2022

DYK DYPARE

På tal om fansen, då är de bokstavligen över månen ända sedan den andra trailern för Super Mario Bros. Movie har släppts. Det är väldigt uppenbart också, att gå efter deras vansinniga reaktioner på sociala medier.

Hardcore Mario-älskare är mycket entusiastiska över detta projekt och vill att det ska släppas förr än senare. “NINTENDO FANBOYEN I MIG SKRIKER RN! ” skrev på upphetsad fan. Det verkar som om ingen kan vänta på detta episka erbjudande.

NINTENDO FANBOYEN I MIG SKRIKER RN! 😭 https://t.co/k56rtU5b0F

— Beep (@thebeepthemeep) 29 november 2022

Vi kommer att titta på peak cinema! pic.twitter.com/NF4C5EcHb9

— Laddar… (@RogerWas_Taken) 29 november 2022

Vi lever i en välsignad tidslinje pic.twitter.com/1K2Z89nCP9

— CRASH BANDICOOT CLUBHOUSE (@bandicootpage) 29 november 2022

FUNKY KONG LÅT OSS GOOOOOO pic.twitter.com/3FseCHyY8s

— Ikylink (@Iky1ink) 29 november 2022

Oh dang, Peach är redo för strid! pic.twitter.com/G9Fnyb2clw

— John | Rebellious Treecko 🌀 (@RebelliousTreek) 29 november 2022

HON SER SÅ BRA JAG ÄLSKAR HENNES SM pic.twitter.com/c0IJHpDnW6

— E (@Eucalyptox) 29 november 2022

I det ena utbytet mellan Bowser och Luigi kan jag redan säga att Charlie Day var perfekt casting pic.twitter.com/fTUKsOKQf9

— Dillon George (@DillonGeor) 29 november 2022

Med Mario-filmen är vi ett steg närmare

Jag älskar att se ett Nintendo Cinematic Universe pic.twitter.com/pa0HTJXtKy

— DazzlingDazzaD94 (@DazzlingDazzaD) 29 november 2022

Super Mario Bros.-filmen från Nintendo och Illumination släpps på bio den 7 april 2023. Vad är dina tankar om den nya trailern för den extremt hajpade filmen? Är du också redo för debuten nästa år? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär